Ostalo

Članovi žirija Zvjezdica" tražili autograme i selfiije s najmlađim kandidatima

U glazbeno-natjecateljskom showu članovi žirija dali su do znanja da su tu jedine zvijezde - klinci

Press
31.08.2015 11:44

Raspjevani glazbeno-natjecateljski dječji show Zvjezdice" uskoro stiže na RTL i postat će omiljena televizijska zabava cijele obitelji. Kandidati su svoje prve pokrete na pozornici, rješavanje treme i savjete kako doći do publike koja ih sluša dobivali od eminentnih umjetničkih imena. Vanna, Alka Vuica, Enis Bešlagić, Luka Nižetić i Zdravko Šljivac sjedili su u žiriju showa i pokazali da na sebe ne gledaju kao na estradne zvijezde jer su za njih zvijezde bili – klinci.

Pročitajte još
Zvjezdice - selfiji

Tražili su se tako selfiji, žicali autogrami, ali ne u očekivanom smjeru, već obrnuto. Simpatični Enis Bešlagić je poželio selfi sa svim natjecateljima pa je imao pune ruke posla. Trebalo je na fotografijama ispasti što bolje jer ipak će to svima njima biti uspomene za cijeli život. Ni Alka Vuica nije mogla odoljeti slatkim mališanima pa je trenutke iz showa zabilježila svojim mobitelom.

Show Zvjezdice" uskoro će nas uvesti u glazbene vode kreirane od onih najmlađih, koji će pokazati da se neki uistinu rađaju s glasom slavuja.