Ostalo

Enis Bešlagić: Nakon prvog nastupa, mislio sam da će me sutradan svi na ulici prepoznati, no ništa se...

Članovi žirija popularnog showa 'Zvjezdice' otkrili su svoje prve korake u karijeri i kako je protekao njihov prvi javni nastup.

Press
19.04.2018 11:24

Mladi talentirani kandidati RTL-ovog glazbeno-natjecateljskog showa tek su na početku svog glazbenog puta, a u nastavku možete pročitati kako su svoj put započeli omiljeni suci dječjeg talent showa.

Indira Levak:

Sjećam se svog prvog nastupa kao da je bio jučer. Naime, pohađajući glazbenu školu u Županji stekla su se i prva glazbena prijateljstva. Neke od njih jako dobro pamtim i danas, moja Marija, Ivona i Slađana i ja, odlučile smo osnovati bend koji smo nazvale Zauvijek mladi". Naš prvi nastup bio je u sklopu srednjoškolskog kviza, naravno, tu su se pojavila brojna pitanja za mene od životne važnosti, što obući, što pjevati i kako se što bolje predstaviti svojim vršnjacima?! Naravno, tremu i uzbuđenje tada sam po prvi put upoznala i od tada smo nerazdvojni pajdaši!

Indira Levak Zvjezdice

Enis Bešlagić:

Nastupao sam u jednom amaterskom kazalištu, bio sam samo statist i trebao sam unijeti samo neku tacnu. Imao sam 14 godina, ali mene je toliko od stresa boljela glava da nisam ni izašao na pozornicu, već sam zamolio kolegu da to napravi. Ali sam već u drugoj-trećoj reprizi hrabro nosio tu tacnu i mislio da će me sutradan svi na ulici prepoznati. No ništa se nije dogodilo...

Zvjezdice, Enis bešlagić

Luka Nižetić:

Počeo sam jako rano održavati svoje male kućne koncerte i zabavljati drugu djecu u vrtiću, a moj prvi nastup bio je u petom razredu osnovne škole na manifestaciji 'Moj prvi nastup' u Splitu. Pjevao sam pjesmu Tonija Cetinskog, 23. prosinac, u duetu s najboljom prijateljicom, Kikom. Osvojili smo 2. mjesto. A moj prvi pravi, veliki nastup bio je 2001. na Melodijama hrvatskog Jadrana. Nikada neću zaboraviti priliku koju mi je dao pokojni Zdenko Runjić, koji je, preslušavši moje autorske radove, jednu od pjesama, Ludi grade, uvrstio u natjecateljski dio festivala, bok uz bok tadašnjim velikim imenima hrvatske zabavne glazbe.To je bilo za mene nešto nestvarno. Čak sam ponio kući i 3 srebrna galeba, 2. nagradu ocjenjivačkog suda za tekst, galzbu i izvedbu. Početak za poželit!

Luka Nižetić Zvjezdice

Mia Negovetić:

Prije 'Zvjezdica' pobijedila sam na festivalu 'Dječji mikrofon' u Rijeci. Tada sam prvi put pjevala pred publikom na pravoj pozornici. Nakon toga sam se ohrabrila i prijavila u RTL-ov glazbeni show te sam tamo prvi put nastupala na televiziji pred brojnom publikom. Sada, kada gledam ovosezonske kandidate, ima puno mladih i malih natjecatelja, na primjer sedmogodišnjaka i njima se divim jer bi mene sigurno pojela trema da sam u njihovim godiama došla u ovaj show.

Mia Negovetić Zvjezdice S3

Nakon što je žiri pregrmio tremu i preživio svoje prvje javne nastupe, njihovi uspjesi počeli su se nizati i oni su zadovoljni gdje su ih doveli ti prvi koraci.

Indiru, Miu, Luku, Enisa i Zdravka te novih desetero kandiata ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Zvjezdica' u subotu u 20 sati na RTL-u!