Play ponuda
Play ponuda
Uoči novih emisija

Enis Bešlagić o duelima: Ne donosimo uvijek najpravednije odluke

Enis Bešlagić, jedan od petero članova žirija „Zvjezdica“, osvrnuo se na drugu fazu natjecanja u kojoj tridesetero mladih kandidata koji su prošli prvi krug, pjeva za prolaz u daljnje natjecanje.

Image
Foto: RTL
Press/ 22.3.2016. u 16:21
Play ponuda

Smatra da dueli nisu stresni za mlade natjecatelje koji prvenstveno na cijelo iskustvo i sudjelovanje u showu moraju gledati s pozitivne strane. Cilj ne bi trebalo biti rivalstvo, već druženje i uživanje u onome što svi sjajni klinci koji sudjeluju u emisiji najviše vole, a to je – pjevanje.

- Mi kao članovi žirija moramo donijeti odluku. Ta odluka možda neće bit najpravednija i biti će takva kakva bude u tom trenutku. Ali želim da natjecatelji znaju da ne može uvijek sve biti idealno. Bez obzira na to, oni moraju ostati svoji, shvatiti ovo kao igru i zabavu i ostati takvi divni, pametni i normalni - kazao je Enis Bešlagić.

U ovoj fazi natjecanja se, složit će se svi članovi žirija, ne radi toliko o tome tko bolje pjeva jer svi pjevaju sjajno, nego o nijansama. Tko je uspio više doprijeti do žirija, tko se bolje i ugodnije osjeća na pozornici i slično. „Ne misli uvijek cijeli žiri jednako i zbog te različitosti smo prozvani da donosimo odluke“, dodao je Enis Bešlagić koji će, zajedno s Vannom, Alkom Vuicom, Zdravkom Šljivcem i Lukom Nižetićem u svoje crvene stolice ponovno sjesti u četvrtak u 20 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNA OBITELJ

Predivne vijesti! Dušan iz 'Ljubav je na selu' uspio doći do supruge i sina: 'Stigli su kući iz rodilišta'

Play ponuda

Više s weba