Ostalo

Gita Petrina začarala žiri

Mala čarobnica Gita Petrina svojim je štapićem začarala žiri Zvjezdica" i za svoj nastup dobila svih pet glasova!

Press
02.03.2016 13:53

Devetogodišnja Šibenčanka predstavila se pjesmom Bibbidi-bobbidi-boo" iz Disneyeva crtanog filma Pepeljuga" i, baš kao što je dobra vila pomoću čarobne prašine začarala bundevu, miševe i konje, tako je i malena Gita začarala Vannu, Alku, Zdravka, Enisa i Luku.

- Ja sam se podigla još dok si recitirala jer sam željela pogledati predstavu. Rekla sam ti da volim Disneyland i bajke i sve, mala Alka još uvijek čuči u meni, kazala je Alka Vuica i otkrila da, ne samo što je bila na ručku u Disneyevu dvorcu, nego bi svoju adresu rado zamijenila onom u najčarobnijem mjestu na svijetu.

- Nemam nikakvu zamjerku, odlično si sve napravila, cijela priča je bila apsolutno dočarana. Nemam ti što za prigovoriti", kazala je Vanna s kojom se složio i Enis Bešlagić. Potpuno si opravdala sve i zaista je bilo lijepo. Sve si prikazala kako treba", kazao je Enis. Gitin nastup možete pogledati u priloženom videu, a nastupe ostalih devetero kandidata koji će se po prvi puta predstaviti žiriju Zvjezdica" ne propustite u četvrtak u 20 sati na RTL-u!