Play ponuda
Play ponuda
'Zvjezdice'

Gita Petrina začarala žiri

Mala čarobnica Gita Petrina svojim je štapićem začarala žiri „Zvjezdica“ i za svoj nastup dobila svih pet glasova!

Image
Foto: RTL
Press/ 2.3.2016. u 13:53
Play ponuda

Devetogodišnja Šibenčanka predstavila se pjesmom „Bibbidi-bobbidi-boo“ iz Disneyeva crtanog filma „Pepeljuga“ i, baš kao što je dobra vila pomoću čarobne prašine začarala bundevu, miševe i konje, tako je i malena Gita začarala Vannu, Alku, Zdravka, Enisa i Luku.

- Ja sam se podigla još dok si recitirala jer sam željela pogledati predstavu. Rekla sam ti da volim Disneyland i bajke i sve, mala Alka još uvijek čuči u meni , kazala je Alka Vuica i otkrila da, ne samo što je bila na ručku u Disneyevu dvorcu, nego bi svoju adresu rado zamijenila onom u najčarobnijem mjestu na svijetu.

- Nemam nikakvu zamjerku, odlično si sve napravila, cijela priča je bila apsolutno dočarana. Nemam ti što za prigovoriti“, kazala je Vanna s kojom se složio i Enis Bešlagić. „Potpuno si opravdala sve i zaista je bilo lijepo. Sve si prikazala kako treba“, kazao je Enis. Gitin nastup možete pogledati u priloženom videu, a nastupe ostalih devetero kandidata koji će se po prvi puta predstaviti žiriju „Zvjezdica“ ne propustite u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba