Ostalo

Indira u prvoj emisiji 'Zvjezdica' našla svoju nasljednicu: Ukrast ću te mami!"

Dugo očekivani glazbeno-natjecateljski show i njegovi prvi ovosezonski kandidati večeras će raspjevati i rasplesati žiri, a zabava uz njih je zagarantirana!

Press
14.04.2018 11:00

U prvoj emisiji treće sezone RTL-ovog dječjeg glazbenog showa peteročlanom žiriju u sastavu: Indira Levak, Mia Negovetić, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac predstavit će se desetero kandidata od kojih samo troje može izboriti prolaz dalje.

A osim glasom, kandidati će osvajati i stasom pa je tako Indira već u prvoj emisiji našla svoju nasljednicu. Nakon što je na scenu stupila sedmogodišnja Paula Rokić i zapjevala bezvremenski hit Magazina Sve bi seke ljubile mornare " te energičnim nastupom rasplesala publiku, Indira je zaključila da je u malenoj Pauli, koja mašta da će jednog dana biti policajka, dobila svoju dvojnicu.

Ovo sam ja. Mini me!" pojašnjavala je Indira ostalim članovima žirija, a s njom se složio i Luka. Kasnije joj je Indira rekla i da će je ukrasti mami.

No jesu li Paulina slatkoća i energičnost bili dovoljni za prolazak dalje, gledatelji će saznati večeras od 20 sati na RTL-u u prvoj emisiji treće sezone Zvjezdica"