Play ponuda
Play ponuda
TREĆI KRUG NATJECANJA

Pogledajte tko je izborio prolaz u idući krug 'Zvjezdica'

Još nam preostaje jedna emisija u kojoj ćemo doznati i preostale kandidate koji će nastaviti natjecanje i put do titule najsjajnije pjevačke zvjezdice. Do tada, upoznajte prvih deset koji nastavljaju natjecanje.

Image
Press/ 19.3.2016. u 11:15
Play ponuda

U treću fazu natjecanja prošla je desetogodišnja Emma Uvalić iz Splita. Emma svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelju ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu.

Image
Foto:
Image

Desetogodišnji Dino Miklaužić iz Huma na Sutli je također prošao dalje. Dino svira gitaru, voli Parni valjak i Big time rush i glazbu Olivera Dragojevića, Michaela Jacksona, Nine Badrić i Taylor Swift. Uz to što voli pjevati i svirati, obožava igrati nogomet.

Image
Foto:
Image

Fran Keretić ima osam godina, dolazi iz Varaždina, svira klarinet, crta, radi animacije, trenira karate i odličan je učenik. Uz Partibrejkerse, omiljeni bendovi su mu Dubioza Kolektiv i Big Time Rush, a od pjevača najviše voli Michaela Jacksona i Justina Biebera. Omiljena pjevačica mu je Arianda Grande.

Image
Foto:
Image

U utrci do titule najsjajnije mlade zvjezdice je i trinaestogodišnja Paula Bonić. Paula dolazi iz Splita, svira klavir i gitaru i već ima iskustva u javnim nastupima stoga će joj večerašnji biti mačji kašalj. Voli glazbu benda Silente, a od pjevača su joj omiljeni Toše Proeski, Ed Sheeran i Frank Sinatra. Kada su dame u pitanju, na vrhu liste su Vanna, Doris Dragović i Etta James. Osim pjevanja, posebno je zanima kemija, a za sebe kaže da je tvrdoglava, ambiciozna i emocionalna.

Image
Foto:
Image

Sara Andrić ima četrnaest godina i dolazi iz Solina. Pohađa osmi razred Osnovne škole Kraljice Jelene i Glazbenu školu Silvije Bombardelli. Sluša Silente, Iron Maiden, Tonyja Cetinskog i Chrisa Browna, a omiljene pjevačice su joj Nina Badrić i Beyonce.

Image
Foto:
Image

Sari će rame uz rame pjevati jedanaestogodišnja Petra Novalija iz Luke pokraj Zagreba. Petra pohađa Osnovnu školu Luka i Glazbenu školu Brdovec. Svira gitaru i flautu, a omiljeni bendovi su joj Vatra i Silente. Od stranih glazbenika voli slušati Eda Sheerana i skupine Little Mix i Magic. Najdraže pjevačice su joj Vanna, Nina Simone, Norah Jones, Jessie J i Taylor Swift. Uz to što obožava pjevati, voli jahati, slikati, igrati košarku i družiti se s prijateljima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Lucija Barać ima četrnaest godina i ide u osmi razred. Dolazi iz Zagreba, pleše folklor, trenira taekwondo i pjeva u školskom i crkvenom zboru. U „Zvjezdice“ ju je prijavila njezina prijateljica koja smatra da Lucija prekrasno pjeva i jer je divna prijateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

S Lucijom će pjevati i osmogodišnji Josip Mandarić iz Samobora. Ide u drugi razred osnovne škole, a uz to što voli pjevati, trenira karate i pleše break dance, a želio bi i naučiti svirati gitaru.

Image
Foto:
Image

Trinaestogodišnja Osječanka Zita Vukšić osim što lijepo pjeva, svira flautu, a jednako poput umjetnosti zanimaju je i povijest, geografija, fizika i astronomija. Od glazbenih uzora ističe One Direction, Sama Smitha, Lenu Meyer Landrut, Tonyja Cetinskog i Josipu Lisac.

Image
Foto:
Image

Baš poput Zite, petnaestogodišnji splitski šarmer Roko Blažević je već pjevao na raznim festivalima i školskim priredbama. Pohađa prvi razred  II. gimnazije u Splitu i Glazbenu školu Josip Hatze, a uz to što obožava pjevati, svira klavir i orgulje. Voli glazbu Parnog valjka, Maroon 5, Toše Proeskog, Nien Badrić i Demi Lovato.

Image
Foto:
Image
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba