Play ponuda
Play ponuda
JOŠ JEDNA DOZA SJAJNIH PJEVAČA

Upoznajte deset zvjezdica koje nastupaju večeras!

Večeras će se publici i žiriju predstaviti druga skupina od desetero sjajnih mladih pjevača koji su svojim prekrasnim glasovima i scenskom izvedbom osigurali mjesto u drugom krugu natjecanja. Oni su Ani Gnand, Petra Novalija, Gita Petrina, Lucija Barać, Josip Mandarić, Lana Mandarić, Zita Vukšić, Natali Radovčić, Roko Blažević i Šimun Hečimović.

Image
Press/ 18.3.2016. u 11:55
Play ponuda

Ani Gnand je sedmogodišnja djevojčica iz Zagreba. Ide u drugi razred osnovne škole i već ima mnogo iskustva u javnim nastupima. Nastupala je u mjuziklu kao solista i na koncertima sa zborom. Uz to što pjeva, pleše hip hop, a omiljena glazba joj je ona skupina Detour i Little Mix. Sluša i Brunu Marsa, Franka Sinatru, Jacquesa Houdeka, Adele, Amy Winehouse, Shakiru, Natali Dizdar i Vannu. Osim pjevanja i plesa voli glumu i slikanje.

Jedanaestogodišnja Petra Novalija dolazi iz Luke pokraj Zagreba. Petra pohađa Osnovnu školu Luka i Glazbenu školu Brdovec. Svira gitaru i flautu, a omiljeni bendovi su joj Vatra i Silente. Od stranih glazbenika voli slušati Eda Sheerana i skupine Little Mix i Magic. Najdraže pjevačice su joj Vanna, Nina Simone, Norah Jones, Jessie J i Taylor Swift. Uz to što obožava pjevati, voli jahati, slikati, igrati košarku i družiti se s prijateljima.

Gita Petrina ima devet godina i dolazi iz Šibenika. Ide u treći razred osnovne škole, a uz redovnu, pohađa i glazbenu školu, točnije glazbenu radionicu „Zlatni mikrofon“. Uz to što voli pjevati, uči svirati gitaru i pleše u plesnoj skupini „Toxic“, a slobodno vrijeme rado provodi rolajući se s prijateljicama. Omiljeni pjevač joj je Jacques Houdek, a pjevačice Nina Badrić i Adele.

Lucija Barać ima četrnaest godina i ide u osmi razred. Dolazi iz Zagreba, pleše folklor, trenira taekwondo i pjeva u školskom i crkvenom zboru. U „Zvjezdice“ ju je prijavila njezina prijateljica koja smatra da Lucija prekrasno pjeva. Uz to, Lucija obožava i slušati glazbu, posebno onu Nine Badrić, Adele i Little Mixa.

Josip Mandarić ima osam godina i dolazi iz Samobora. Ide u drugi razred osnovne škole u kojoj je već mnogo puta nastupao, a uz to što voli pjevati, trenira karate i pleše break dance i želio bi i naučiti svirati gitaru. Omiljeni glazbenici su mu Bruno Mars, Luka Nižetić, Neno Belan, Toše Proeski, Adele, Natali Dizdar i Shakira, a najdraži bendovi su mu Silente, One Republic i Vatra. U show se prijavio sa starijom sestrom Lanom.

Lana pohađa osmi razred osnovne škole u Samoboru, skija pjeva u demo bendu i pleše hip hop. Zanima ju i fotografija. Omiljeni bendovi su joj Pavel, S.A.R.S. i Nickleback, pjevači Toše Proeski, James Morrison i James Arthur, a pjevačice Jessie J i Adele.

Trinaestogodišnja Osječanka Zita Vukšić osim što lijepo pjeva, svira flautu, a baš poput umjetnosti zanimaju je i povijest, geografija, fizika i astronomija. Od glazbenih uzora ističe One Direction, Sama Smitha, Lenu Meyer Landrut, Tonyja Cetinskog i Josipu Lisac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Natali Radovčić ima trinaest godina i dolazi iz Poreča. Ide u sedmi razred osnovne škole, a pohađa i glazbenu školu Slavko Zlatić u Poreču i svira harmoniku. Nema omiljeni bend, ali jedni od dražih su joj Pavel, E.N.I., Silente i Detour. Najviše od svega voli pjevati jer ju pjevanje opušta, a uz to rad crta i fotografira. Prijatelji ju opisuju kao vedru, zabavnu i uvijek raspjevanu, a ona za sebe kaže da je pozitivna, jednostavna i osjećajna.

Petnaestogodišnji splitski šarmer Roko Blažević je već pjevao na raznim festivalima, školskim priredbama i koncertima sa zborom. Pohađa prvi razred  II. gimnazije u Splitu i Glazbenu školu Josip Hatze, a uz to što obožava pjevati, svira klavir i orgulje. Voli glazbu Parnog valjka, Maroon 5, Toše Proeskog, Nine Badrić i Demi Lovato.

Šimun Hečimović također dolazi iz Osijeka, ima petnaest godina i osim srednje Elektrotehničke i prometne, pohađa i glazbenu školu. Svira gitaru i voli slušati OneDirection, a omiljena pjevačica mu je Demi Lovato. Uz to što voli pjevati i svirati, rado igra računalne igre.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba