prognoza za vijesti.hr

Ćiro: 'Važno je što ranije zabiti prvi gol, čuo sam se s Dalićem i uvjeren sam da će složiti savršenu taktiku'

'Rusi su suviše pametni da bi nas napali, svjesni su da imaju posla s jednom mnogo jačom ekipom', smatra Miroslav Blažević

Image

Miroslav Blažević

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
I.B./ 7.7.2018. u 17:54

Rusija će povući pred ogromnim pritiskom i strahom od veznog reda Hrvatske, uvjeren je bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević, čovjek čiji bi uspjeh iz '98, smatraju mnogi, Hrvatska ovog ljeta mogla nadmašiti u Rusiji. 

"Rusi su suviše pametni da bi nas napali, svjesni su da imaju posla s jednom mnogo jačom ekipom. Za očekivati je da će igrati uglavnom na kontranapade. Naša je zadaća što prije im zabiti pogodak, a onda i oni moraju napasti na što nisu navikli i tu se nama pruža dodatna šansa."

Kako se postaviti protiv Rusije? Kvaliteta je na našoj strani, ali kombinacija bučne podrške i očekivanog sudačkog 'poguranca' bitni su faktori večerašnje utakmice? 

"Mislim da Dalić dobro zna što treba napraviti. Čuo sam se s njime, nisam imao nikakav savjet za ponuditi mu. On je jedan nadareni trener i on će to napraviti najbolje što može."

Dakle, u polufinalu smo 100 posto?

"Čuješ, u nogometu ne postoji sto posto, ali rekao bih da su šanse s obzirom na kvalitetu u dobroj mjeri na našoj strani, nekih 75 posto."

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

U polufinalnoj utakmici Francuske i Belgije, smatra Ćiro, sve je otvoreno. 

"Belgija je pokazala da može pobrkati račune svakoj reprezentaciji. Neće Francuskoj biti jednostavno unatoč ulozi blagog favorita." 

I.B./ 7.7.2018. u 17:54

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kako poslati pismo

Adresa pošiljatelja na omotnici i ostala osnovna pravila slanja pisama

Više s weba