Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LOGIČNA ODLUKA

'Igrači su izgubili naboj, ponos i poštovanje prema dresu koji nose'

Stručni komentator RTL-a Joško Jeličić izrazio je svoj stav oko odlaska Igora Štimca s mjesta izbornika i događanja u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Image
RTL/ 20.10.2013. u 20:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stručni komentator RTL-a JoškoJeličić izrazio je svoj stav oko odlaska IgoraŠtimca s mjesta izbornika i oko događanja u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

"Logična mi je odluka HNS-a s obzirom da je izbornik po hijerarhiji najodgovorniji za rezultat. Apsolutno sam svjestan da je Štimac previše lutao u sustavu, pozicijama igrača, odnosno da se previše prilagođavao protivnicima. Slušajući, gledajući mišljenje cjelokupne javnosti nameće se činjenica da je za sve kriv Igor Štimac. Sjajno, onda smo vrlo jednostavno riješili problem - njega smo maknuli, doveli drugoga i idemo u Brazil. Ne gospodo, najveća odgovornost je na hrvatskim reprezentativcima, točnije, dijelu igrača koji su izgubili naboj, ponos i poštovanje prema dresu koji nose, a koji im je dao sve u čemu uživaju", rekao je Jeličić.

"Rekao bih da su izgubili i samopoštovanje s obzirom kako doživljavaju zagrebačka okupljanja reprezentacije. Pogledajte samo njihov pristup, želju i htijenje. A rekao bih i učinak u njihovim klubovima, za razliku od reprezentacije", dodao je.

"Zar mislite da je Bilić u prošlim kvalifikacijama, od miševa u Ateni, za dva tjedna napravio vukove u Istanbulu? U tom kontekstu zamolio bih novinare da im ne podilaze zbog nekakvih ekskluziva nego da stvari nazovu pravim imenom, jer im čine medvjeđu uslugu, njima i reprezentaciji. Niki bih poručio da razmišlja isključivo kao trener, ne kao igrač, a pogotovo ne daj Bože kao bivši suigrač", zaključio je komentator RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL/ 20.10.2013. u 20:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Neponovljivi su

Omiljena lica: Ovi junaci iz 'Ljubav je na selu' zauvijek će ostati upamćeni, sjećate li ih se?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba