Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ugovor o marketinškoj promociji

Niko Kranjčar i Igor Štimac svjedočili na sudu o tužbi udovice Dine Pokrovca

Na pitanja sutkinje Mirjane Rubić, Kranjčar je rekao da nisu postojali nikakvi ugovori, no potvrdio je da je, sada već pokojni, Dino Pokrovac izvršavao sve svoje obveze

Image

Niko Kranjčar

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Hina/ 14.7.2015. u 16:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Niko Kranjčar, Igor Štimac i Moravka Pokrovac saslušani su danas na Općinskom sudu u Splitu u predmetu u kojem nasljednice pokojnog Dina Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže Niku Kranjčara i Hajduk zbog naplate duga od 600.000 eura iz 2006. godine.

Na pitanja sutkinje Mirjane Rubić, Kranjčar je rekao da nisu postojali nikakvi ugovori, no potvrdio je da je, sada već pokojni, Dino Pokrovac izvršavao sve svoje obveze. Izjavio je da on osobno nikome ništa nije ostao dužan. Svjedok Igor Štimac je potvrdio kako aktivnosti oko transfera Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk zapravo nije vodio Dino Pokrovac već Emil Žgur, te se u nekoliko navrata nije mogao sjetiti događaja iz tog vremena.

Emil Žgur je krajem prošle godine saslušan kao svjedok na splitskom Općinskom sudu i tom prilikom izjavio da pokojni Dino Pokrovac nije sudjelovao u transferu Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk. Rekao je tom prilikom da je jedina Pokrovčeva uloga bila dovođenje tadašnjeg sportskog direktora Hajduka Igora Štimca u kuću Kranjčarevih na pregovore.

Tužiteljica i supruga Dina Pokrovca, Moravka, sutkinji Rubić je izjavila da je novčana potraživanja htjela rješavati u mirnom postupku zbog čega je ostvarivala kontakte pretežno s ocem Nike Kranjčara koji joj je obećavao da postoji Nikina obveza prema Pokrovcu. "To je trajalo duže vrijeme, a kada sam shvatila da od toga nema ništa i da su u pitanje došli zakonski rokovi ustala sam tužbom želeći to riješiti sudskim putem", kazala je Moravka Pokrovac još jednom podsjetivši koje su obveze Hajduka iz pisanog i potpisanog ugovora od tada ovlaštenih predstavnika Hajduka Fredija Fiorentinija i Branka Grgića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kranjčar je u Hajduk stigao iz Dinama za tri milijuna eura, a odštetu su po pola podijelili zagrebački klub i Kranjčar. Dinamov dio u ime Hajduka su namirili Igor Štimac i Frane Pašalić, a Niko se odrekao svog dijela. Nikin menadžer Pokrovac se pristao naplatiti od prvog Nikinog transfera u inozemstvo. U međuvremenu je Pokrovac ubijen nakon čega nitko nije uplatio njegovim zakonskim nasljednicama 600.000 eura od Nikinog transfera iz Hajduka u Portsmouth.

Hina/ 14.7.2015. u 16:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Otkrivena prepiska poruka između Anite Dražić i bivše djevojke Darija Torbića

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba