ODLIČAN NA TRENINGU SPUSTA

Ivica Kostelić sjajno najavio superkombinaciju!

Na posljednjem treningu spusta za olimpijsku superkombinaciju Ivica Kostelić ostvario je šesti rezultat zaostavši za najbržim, Čehom Bankom, samo 79 stotinki. Natko Zrnčić Dim je bio nešto slabiji nego dan ranije.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 13.2.2014. u 9:11

Ako je suditi po posljednjim treninzima spusta, najbolji hrvatski skijaš trebao bi biti među onima koji će se boriti za medalje u olimpijskoj superkombinaciji. U srijedu je Ivica Kostelić imao 11. vrijeme sa zaostakom od 53 stotinke, a u četvrtak, na posljednjem treningu spusta, ostvario je šesti rezultat zaostavši za najbržim, Čehom Ondrejom Bankom, samo 79 stotinki.

Iza Banka su se plasirali Talijan Dominik Paris i Amerikanac Bode Miller sa šest, odnosno 17 stotinki zaostatka. Glavni favoriti za zlato u superkombinaciji ostvarili su lošije vrijeme od Kostelića - Amerikanac Ted Ligety je bio 11., a Francuz  Alexis Pinturault 12. na posljednje treningu spusta za olimpijsku superkombinaciju.

Natko Zrnčić Dim je bio nešto slabiji nego na treningu u srijedu kada je za najbržim zaostao samo 59 stotnki. U četvrtak je ostvario 15. vrijeme s dvije sekunde i 15 stotinki zaostatka za Čehom Bankom.

RTL/ 13.2.2014. u 9:11

Više s weba

Pročitajte još

Image
KONFERENCIJA

Ante Čačić najavio derbi Dinama i Hajduka: 'Želio bih čestitati Hajduku na plasmanu u play-off Konferencijske lige'

Više s weba