Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prekrasna gesta

Navijači AIK-a odali počast prerano preminulom hrvatskom vrataru Ivanu Turini

Uoči početka utakmice, na centralnom je krugu bio postavljen ogromni dres s brojem 27 kojeg je nosio Ivan, a dok su navijači skandirali njegovo ime, do dresa je došla njegova udovica Senka i njihovo troje djece

Image

Počast Ivanu Turini

Foto: Youtube
I.B./ 5.5.2015. u 11:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Navijači AIK-a iz Stokholma su na Friends Areni uoči susreta sedmog kola švedskog prvenstva protiv Hammarbyja priredili prekrasnu gestu kojom su odali počast prerano preminulom hrvatskom vrataru Ivanu Turini.

Uoči početka utakmice, na centralnom je krugu bio postavljen ogromni dres s brojem 27 kojeg je nosio Ivan, a dok su navijači skandirali njegovo ime, do dresa je došla njegova udovica Senka i njihovo troje djece.

Konstrukcije stadiona između sjedalica bile su ukrašene transparentima s imenom i licem hrvatskog vratara, a brojni su navijači u zrak podigli šalove s njegovim imenom.

Podsjetimo, Turina je bivši vratar zagrebačkog Dinama, odakle je na posudbama nosio i dresove Croatije iz Sesveta, Kamen Ingrada i Osijeka. Nakon toga započeo je inozemnu karijeru, igrao je u grčkom Xanthiju, poljskom Lechu iz Poznana, a njegova karijera tragično je završila upravo u AIK-u.

Turina je prije dvije godine pronađen mrtav u svome stanu, a obdukcija je potvrdila kako je preminuo u snu.

I.B./ 5.5.2015. u 11:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Veliki uspjeh Hajduka

GALERIJA Ta divna portugalska noć: Pogledajte najzanimljivije trenutke lude utakmice u Guimaraesu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba