Velika večer

Barcelona startala pobjedom - Rakitić oduševio navijače: Ostajem, osjećam se povlaštenim ovdje'

'Ostajem ovdje, to je sad jasno, razgovarao sam sa klubom. Bilo je to nekoliko dana kada sam razmišljao i razgovarao', otkrio je Rakitić

RTL Danas/ 26.8.2018. u 19:29

Kakva večer za Barcelonu i njezine navijače. Osim pobjede golom Dembelea kod Valladolida, još bolja vijest stigla je nakon utakmice.

Nakon cijeloljetnog udvaranja PSG-a i mogućnosti aktiviranja klauzule od 125 milijuna eura Ivan Rakitić je pred španjolskim novinarima otvorio dušu i poručio kako ostaje u redovima španjolskog prvaka. I sam trener Ernersto Valverde je poručio kako Rakitić ne smije otići te da je kamen temeljac Barcelone. Evo čime je Rakitić zauvijek kupio mjesto u srcima Barcinih navijača.

"Ostajem ovdje, to je sad jasno, razgovarao sam sa klubom. Bilo je to nekoliko dana kada sam razmišljao i razgovarao. Za mene je privilegija igrati za ovaj klub. Osjećam se sretno i zadovoljno. Nadam se da ću biti tu još dugo godina. Iskreno, to je za mene najvažnije.

Bilo je još ponuda od drugih klubova, o svemu smo razgovarali. Međutim meni je važno ovdje ostati jer je ovo najveći i najbolji klub u kojem bih mogao biti. Svi smo zadovoljni, ja i moja obitelj, i to je najvažnije. Ne postoji nijedan drugi klub koji bi mi mogao dati nešto što nemam u Barceloni, bio to novac ili nešto drugo. Osjećam se povlaštenim igrati ovdje", kazao je Rakitić.

RTL Danas/ 26.8.2018. u 19:29

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEKA DRUGA VREMENA

Kako je svijet izgledao kada je Hajduk bio prvak: Cijene goriva nestvarno niske, a Nokia top među mobitelima

Više s weba