policija nije zatekla nikoga

Tučnjava BBB-ovaca i Torcide na odmorištu, porazbijali aute i kafić: 'Bilo je strašno...'

'Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice'

Image

tučnjava navijači brinje torcida bbb tučnjava navijači brinje torcida bbb

Foto: Arhiva
Vijesti.hr/ 26.9.2018. u 12:23

Na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11.20 sati potukli su se pripadnici BBB-a i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje Vrapče dočekuje Hajduk. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu. 

"Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu", rekla je jedna od očevidaca za 24 sata.

"Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj postaji koji su u nevjerici gledali sukob. Policija je došla, no ovi su već otišli, kazala je čitateljica.

Vijesti.hr/ 26.9.2018. u 12:23

Više s weba

Pročitajte još

Image
LIJEPA SVOTICA

Puni se blagajna na Poljudu: Evo koliko je Hajduk zaradio prolaskom u play-off

Više s weba