Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Neustrašivi skateri

Prvi pobjednik 20. Pannonian Challengea je Španjolac Chris Khan

Prvi dan festivala vjerno će dokazati da sve posjetitelje zbilja očekuje neprestana zabava, koja će Osijek grijati sve do nedjelje

Image

Pannonian Challenge

Foto: Press
Vijesti.hr/ 6.6.2019. u 21:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neustrašivi skateri su prvi zagrijali osječki skate park na lijevoj obali Drave, gdje je uspješno održan prvi dan jubilarnog, 20. Pannonian Challengea.

Nakon jutarnjeg treninga i analiziranja konkurencije, na svoje čvrste daske s četiri kotača su stali skateri amateri, koji su u velikom broju publici nagovijestili da ih očekuje najbolji Pannonian Challenge do sada, a to je za rukom pošlo Adrianu Josipoviću, koji se naposljetku popeo na postolje ispred Marka Gojkovića na drugom i Dominika Vargića na trećem mjestu.

Amateri su tako napravili izvrstan uvod u Skate Elite/Pro natjecanje osječkog festivala ekstremnog sporta, na kojega se prijavilo 12 skatera iz cijele regije, sa željom da zavrijede ovu prestižnu titulu.

Upravo to je naposljetku uspjelo Chrisu Khanu iz Španjolske, koji je svoju dasku koristio u zbilja nevjerojatnim kombinacijama, koristeći pritom sve dostupne dijelove osječkog skate parka, koji je baš za ovu priliku osvježen novim elementima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvog pobjednika 20. Pannonian Challengea, koji je po svemu sudeći bio i glavni favorit publike, na drugom je mjestu popratio Timotej Lampe Ignjić iz Slovenije, prošlogodišnji pobjednik skate discipline na Pannonian Challengeu, a na trećem je mjestu domaći Bruno Vranić – ukupni pobjednik skate discipline Challenge Toura. Titulu best tricka odnio je Lajos Petrányi s laser flipom.

Neprestana zabava

Kako bi prvi dan festivala, nakon odličnog sportskog dijela u znaku skatea, završio u pozitivnom tonu, non-stop ekstremno dobra zabava će se iz skate parka prebaciti u dvorište Vege u Tvrđi, gdje će nas čekati muzikalni Dubrovčani. Oni su, naravno, simpatični Silente, kojemu će se nastupom na Pannonian Challengeu ostvariti velika želja, što će i imati priliku dokazati u dojmljivoj simbiozi s osječkom publikom.

Upravo se čita

Image
ovo je bilo brzo!

Vila Nikoline Pišek prodana za samo dva dana! Cijena je prava 'sitnica' - gotovo 13 milijuna kuna

Dugogodišnju plodonosnu suradnju s domaćom publikom njeguje i Gužva u 16ercu, koja je 2006. godine prvi puta otvorila vrata glazbenom dijelu Pannonian Challengea, pa će  i sada nezaboravnim nastupom svom omiljenom festivalu na prigodan način čestitati veliki jubilej.

Prvi dan festivala vjerno će dokazati da sve posjetitelje zbilja očekuje neprestana zabava, koja će Osijek grijati sve do nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vijesti.hr/ 6.6.2019. u 21:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pannonian Challenge

Srpanj rezervirajte za festival ekstremnog sporta, glazbe i garantirane zabave

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba