Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
izravno iz najvećeg skate parka

VIDEO spektakla u Osijeku: U najatraktivnijoj disciplini Pannonian Challengea - BMX Freestyleu pobijedio naš ...

Posljednji je natjecateljski dan na Pannonian Challengeu. Očekuje nas pravi spektakl.

RTL Vijesti/ 14.8.2021. u 21:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Već tradicionalno, subota je rezervirana za natjecanje u BMX Freestyleu koji je od ove godine postao i olimpijska disciplina. BMX Freestyle je ujedno i o vizualno najatraktivnija disciplina na Pannonian Challengeu koja svake godine privuče najveći broj gledatelja.

Među najboljih 12 profesionalnih vozača u finalu bili su hrvatski predstavnik Marin Ranteš, te Kolumbijac Juan Pablo Rojas Cuellar, Slovenac Matej Žan, Mađari Kristόf Krausz i Zoltán Ujváry, Nijemci Jonas Lindermair i Michael Meisel, Latvijac Ernests Zëbolds, Talijan Alessandro Barbero, Jack Clark i Kieran Reilly iz Velike Britanije i Jacob Thiem iz SAD-a.

Pobijedio je Marin Ranteš, koji je u svojoj najboljoj vožnji izveo čak četiri tehnički vrlo zahtjevna trika, za što je dobio 95 bodova, 0,34 više od Kierana Reillyja na drugom mjestu i četiri boda više od trećeplasiranog Amerikanca Jacoba Thiema. 

Svi posjetitelji Pannonian Challengea morali su imati EU digitalnu COVID potvrdu, koja će se provjeravati na samom ulazu na festival. Pravo ulaza na događaj imaju osobe cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, dok će onima koji nisu cijepljeni trebati negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili negativan brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Naposljetku, 22. Pannonian Challenge je otvoren i za osobe koje su preboljele bolest COVID-19, odnosno da je od prvog pozitivnog PCR testa prošlo najmanje 11 dana. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od obaveze posjedovanja digitalne EU COVID potvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Organizator je osigurao provođenje testiranja, a više detalja o punktovima na kojima će biti omogućeno brzo antigensko testiranje kao i dodatne informacije o samoj manifestaciji zainteresirani mogu pronaći na stranici pannonian.hr. Organizatori mole gledatelje da dođu na vrijeme kako bi izbjegli nepotrebne gužve kod ulaska u skate park na lijevoj obali Drave.

Live stream  današnjih nevjerojatnih akrobacija u BMX Freestyle disciplini, možete pratiti od 18:00 sati u ovome članku ili OVDJE.

Upravo se čita

Image
nakon Putinove aneksije

SLUŽBENO: Ukrajina podnijela zahtjev za članstvo u NATO-u

RTL Vijesti/ 14.8.2021. u 21:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pannonian Challenge

Srpanj rezervirajte za festival ekstremnog sporta, glazbe i garantirane zabave

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba