Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
atp acapulco

Čilić zaustavljen u prvom kolu, Karlović predao meč Bedeneu

Čilić je spasio jednu od pet break lopti, a Amerikancu je dva puta uzeo servis

Image

Marin Čilić

Foto: AP Images
Hina/ 24.2.2016. u 13:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatski tenisač Marin Čilić zaustavljen je u prvom kolu teniskog turnira u Acapulcu nakon što je sa 6-3, 3-6, 6-2 od njega bolji bio Amerikanac Ryan Harrison, a Ivo Karlović je predao meč Slovencu s britanskom putovnicom Aljažu Bedeneu

U meču koji je trajao jedan sat i 45 minuta Čilić, treći nositelj, na ovom turniru je servirao pet aseva, a Harris, 127. na ATP ljestvici, šest. Naš je tenisač osvojio 77 posto poena na prvom servisu, a Amerikanac 83, na drugom servisu je Čilić osvojio 32 posto poena, a Amerikanac 60 posto. Čilić je spasio jednu od pet break lopti, a Amerikancu je dva puta uzeo servis. Čilić je realizirao ukupno 44 posto poena, a Harris 56 posto. Ovo je bio njihov treći međusobni susret i prvi poraz našeg tenisača. 

Karlović je predao meč Bedeneu kod rezultata 6-4, 1-2 za Slovenca. Do tada je naš tenisač servirao šest aseva i osvojio 73 posto poena na prvom servisu. Nije uspio ni jednom suparniku uzeti servis, a svoj je izgubio jednom i realizirao je 48 posto poena. To je bio njihov treći susret i treća pobjeda Bedenea koji je 54. na ATP ljestvici.

Hina/ 24.2.2016. u 13:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba