Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veliki rivali

Đoković nije ni znao za Murrayjev skori kraj: 'Šokirao sam se'

Đoković je tek od novinara saznao da se Andy Murray povlači iz svijeta tenisa

Image
Vijesti.hr/ 11.1.2019. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novak Đoković i Andy Murray odigrali su mnogo mečeva, mnogo velikih mečeva, ali velika je vjerojatnost da više neće nijedan. Barem službenog karaktera.

Škot koji je prije dvije godine svrgnuo Srbina s prvog mjesta objavio je da će uskoro biti "bivši". Australian Open možda mu bude posljednji turnir karijere za što Đoković nije ni čuo sve dok nije došao na druženje s novinarima.

"Ovo mi je prvi glas i mogu reći da je prilično šokantno za mene jer ista smo generacija. Tužno je vidjeti ga kroz što je prolazio u posljednjih nekoliko godina", započeo je Đoković svoje izlaganje o temi broj jedan i o kojoj je mogao reći ponešto iz svog iskustva.

"Kao osoba koja je prošla kroz tešku ozljedu lakta definitivno se mogu suosjećati s onim kroz što prolazi. Ipak, očigledno da je stupanj njegove ozljede još gori od moje. Imao je probleme s kukom, operirao je leđa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ukupno 36 puta dva Grand Slam pobjednika igrala su međusobno, Đoković je pobjeđivao 25 puta, ali mnoge su mečeve, kroz koje su izgradili prijateljstvo, igrali i kao klinci. Međutim, Murray mu se nije povjerio.

"Trenirao sam s njim prije nekoliko dana. Malo smo i popričali. On je veliki šampion i moj veliki prijatelj s kojim sam odrastao budući da već 11-12 godina znamo jedan drugog. Veliki smo rivali i igrali smo neke epske mečeve širom svijeta, tako da je malo tužno znati da bi mu ovo mogao biti posljednji turnir", dodao je prvi igrač svijeta uz poruku.

Upravo se čita

Image
za premijera sve

Dan nakon incidenta s 'milijuntom putnicom' iz Zračne luke Zadar muk. Turističke zajednice zanimljivog gledišta

"Znam da je on otac dvoje djece i siguran sam da ima na čemu biti zahvalan."

Vijesti.hr/ 11.1.2019. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠTO NAKON?

Marin Čilić otkrio kada će u mirovinu i što će tada raditi: 'Supruga mi se smije'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba