Bizarre
Neven Ciganović otišao na operaciju nosa, a završio na operaciji penisa
Instagram

komplikacije

Neven Ciganović otišao na operaciju nosa, a završio na operaciji penisa

Neven Ciganović uputio se na operaciju nosa u Iran gdje se snima i dokumentarni film o njegovom životu, a zbog koplikacija završio na operaciji penisa.

Neven Ciganović bio je u Iranu na operaciji nosa, a britanski Chanel 4 snimio je konzultacije s liječnikom. Radi se o dokumentarnom filmu koji će popratiti život Ciganovića. 

"U showu neću raditi nikakve plastične operacije, ali definitivno hoću zahvate pomlađivanja. Moram osvjetlati hrvatski obraz", rekao je Ciganović za 24 sata.

Instagram

Uslijed spomenute operacije nosa u Iranu, došlo je do komplikacije te nakon što su medicinski djelatnici uspavali modnog stilista, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam

Radi se o iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom. Nakon dramatične dijagnoze i bolova koje je trpio nekoliko dana Ciganović se oporavlja se u beogradskoj bolnici jer tamošnji liječnici s tim problemom imaju više iskustva.

Instagram

Cigi je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga liječnici dva puta operirali. Međutim, modni stilist morao je i na treću operaciju u Beograd. Neven tvrdi kako srpski liječnici imaju više iskustva i znanja za rješavanje njegova zdravstvenog problema.

Ciganović leži u beogradskoj bolnici od petka. Rekao je kako ne dobiva analgetike te da zbog toga trpi velike bolove.  U Iran je otputovao riješiti devijaciju septuma s kojom se mučio protekle 22 godine, od kad je prvi put bio na estetskoj korekciji nosa, piše 24 sata.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!