Bizarre
Ne štedi! Britney Spears lani potrošila 11 milijuna dolara i znamo i na što
Instagram

ima se, može se

Ne štedi! Britney Spears lani potrošila 11 milijuna dolara i znamo i na što

Britney Spears ponovno odlično zarađuje, ali isto tako dobro i troši. Naime, portal TMZ saznao je na što je to pop princeza potrošila 11 milijuna dolara.

Britney Spears daleko je od 2007. kad je imala živčani slom. Sada ima svoj show u Las Vegasu koji je stalno rasprodan, mlađeg zgodnog dečka i puno novca kojeg očito voli i trošiti.

 

☀️☀️☀️ @disneyland

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears) Ruj 10, 2017 u 6:02 PDT

 

Naime, američki portal TMZ došao u posjed njezina financijskog izvješća koje pokazuje da Britney voli luksuz i skupocjene stvarčice, a najviše novca troši na uljepšavanje.

Prošle je godine zaradila 16 milijuna dolara, a potrošila je gotovo 11, odnosno 10.956.873,91 dolara.

Od te cifre najviše je porošila na sebe, točnije uljepšavanje. Čak  122.613 dolara otišlo je na masaže, razne tretmane uljepšavanja i uređivanje noktiju. Osim toga nije štedjela ni na krpicama, čak 69.668 dolara potrošila je na odjeću i obuću.  Održavanje kose i šminku stajalo ju je 24.392 dolara. Na svoje ljubimce, maltezera i jorkširskog terijera, pop princeza potrošila je 29.852 dolara. Nigdje ne stoji koliko je potrošila na svoje sinove, no ostatak do 11 milijuna dolara potrošila je na svakodnevne troškove i putovanja. 

Britney doista na štedi na sebi. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!