Bizarre
Kylie se udala, i potpuno šokirala sve, pa i mamu Kris?
V Magazine

provocira

Kylie se udala, i potpuno šokirala sve, pa i mamu Kris?

U finalnoj epizodi showa 'Life of Kylie' reality showa Kylie Jenner šokirala je mamu razmjenom zavjeta,pa fanove počastila svojom novom provokativnom fotografijom

Kylie Jenner i njezin reality show "Life of Kylie" baš i nisu preveliki hit jer su gledatelji zaključili da je dosadna. Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner u finalnoj epizodi odlučila je dokazati da nije dosadna. 

Kylie je objavila kako je vrijeme da ona i njezina najbolja prijateljica Jordyn Woods, prijateljstvo pretvore u nešto više.

"Znaš da samo Jordyn i ja posebno vezane. Imat ćemo malu ceremoniju tijekom putovanja po Južnoj Americi, bit će to naše vjenčanje", rekla je Kylie dok je njezina mama Kris ostala prilično zbunjena te je kćer upitala priznaje li ona to zapravo da voli cure. 

Kylie ju je pitala jel ona ima išta protiv da ona i Jordyn razmjene zavjete odanosti jedna drugoj, i Kris je rekla da ne, no da bi bilo bolje da se ipak ne udaje. Kylie i Jordyn, nisu je poslušale i na bizarnoj cermoniji, razmjenile su zavjete odanosti u Peruu, a mamu je zabrinulo što nisu potpisale predbračni ugovor. 

Kylie nije komentirala bizarnu ceremoniju, već je fanove počastila novom seksi fotografijom. 

 

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 17, 2017 at 4:25pm PDT

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!