Bizarre
Nicole Kidman poljubila supruga iz serije pred svojim pravim suprugom, a zatim se osramotila u govoru

bizarnostima nema kraja

Nicole Kidman poljubila supruga iz serije pred svojim pravim suprugom, a zatim se osramotila u govoru

Nicole Kidman obilježila je još jednu dodjelu nagrada

Alexander Skarsgard osvojio je Emmyja za najboljeg sporednog glumca u seriji 'Big Little Lies' u kojoj glumi nasilnog supruga Nicole Kidman

A slavna glumica bila je toliko uzbuđena zbog svog kolege da mu je na nagradi čestitala poljubivši ga u - usta. Da stvar bude bolja, Nicolein pravi suprug, Keith Urban, stajao je pokraj njih i sve to promatrao s osmijehom. 

Bizarnu situaciju mnogi su prokomentirali na društvenim mrežama. 

 

 

 

 

 

 

No, to nije bila jedina bizarnost kojom nas je Nicole počastila. Naime, Nicole je svog Emmyja posvetila kćerima Sunday Rose i Faith Margaret, dok dvoje posvojene djece nije ni spomenula. 

"Imam dvije malene kćeri Sunny i Faith i svog dragog Keitha koji su toliko toga žrtvovali kako bi ja dobila ovo. Zato je ova nagrada vaša. Želim da moje djevojčice to imaju na svojim policama te da se sjete da je to razlog zašto koji put nisam bila blizu da ih ušuškam u krevet", rekla je Kidman.

Glumica je Isabellu Connora usvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom, no očito nije smatrala da ih treba spomenuti.

 

 

 

 

 

 

href="https://www.facebook.com/tabloid.hr/">Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!