Bizarre
Mariah Carey u bizarnom intervjuu komentirala pokolj u Las Vegasu
YouTube

Gledatelji u šoku

Mariah Carey u bizarnom intervjuu komentirala pokolj u Las Vegasu

Mariah Carey ležala je na kauču, iza nje stoji okićeno božićno drvce, a voditelji su je upitali za komentar stravičnog pokolja u Las Vegasu

Mariah Carey uživo se javila u emisiju 'Good Morning Britain' u kojoj je s voditeljima Piersom Morganom i Susannom Reid trebala razgovarati o svojim nadolazećim božićnim koncertima u Londonu i Parizu

Međutim, usred razgovora s pjevačicom voditelji su primili vijest o pokolju na glazbenom festivalu u Las Vegasu. Umjesto da odmah prekinu intervju, voditelji su prvo upitali Mariah što misli o tome obzirom da je do nedavno imala svoj show u Vegasu. 

Vidljivo šokirana, Mariah je izrazila sućut žrtvama napada i upitala voditelje je li policija uhitila počinitelje. 

Iako je imala iskrene namjere i ova izvanredna vijest ju je zatekla, gledatelji su na društvenim mrežama napali voditelje i cijelu emisiju zbog bizarnog trenutka u kojem Mariah leži na kauču, iza nje je božićno drvce dok istovremeno komentira napad. 

"Zašto Mariah Carey sjedi pored božićnog drvca i komentira pokolj?", "Kakve veze Mariah Carey ima s pucnjavom?", "U emisiji Good Morning Britan uživo govore o pucnjavi u Las Vegasu, a Mariah Carey leži na kauču kao da pozira za neki časopis. Što se tu događa?!"- samo su neki od komentara. 

 

 

 

 

Druge je, pak, upravo božićno drvce ubolo u oko. 

"Gledam Mariah Carey u Good Morning Britan kako govori o pucnjavi u Vegasu i ne mogu ne primijetiti božićno drvce u pozadini", napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: "Zašto Mariah Carey ima okićeno božićno drvce u kući, a tek je početak listopada?". 

 

 

 

Tek nakon što je Mariah prokomentirala napad, voditelji su odlučili prekinuti intervju i nastaviti ga u nekom prikladnijem trenutku. Prekasno za društvene mreže koje su već rekle svoje. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!