Bizarre
I dok Donald Trump sve vrijeđa, Melania djeci govori da budu ljubazni
AP

paradoks?

I dok Donald Trump sve vrijeđa, Melania djeci govori da budu ljubazni

Američka prva dama posjetila je školu u Detroitu, gdje je održala govor o tome koliko je važno biti nenasilan i ljubazan.

Melania Trump javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnjev Trumpovih protivnika koji mu zamjeraju što se u obračunavanju s neistomišljenicima služi napadima na osobu i uvredama, kako na društvenim mrežama, tako i u javnim nastupima. 

"Mislim da je važno odabrati ljubaznost i sućut", rekla je prva dama učenicima škole Orchard Lake Middle School u predgrađu Detroita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Govoreći u okviru nacionalnog mjeseca protiv nasilja Melania Trump je preporučila učenicima da pronađu novog prijatelja. 

"Pitajte ga što voli, kako provodi slobodno vrijeme, kako nitko ne bi bio tužan ili pod stresom i kako bi svi bili uključeni u društvo", rekla je učenicima. 

U vrijeme predsjedničke kampanje 2016. Melania Trump, majka 11-godišnjeg Barona, najavila je da će borbu protiv nasilja u školama učiniti prioritetnom u svojem mandatu prve dame. 

Njezin izbor izaziva čuđenje. Tijekom predsjedničke kampanje Donald Trump nerijetko se s protivnicima obračunavao tako što ih je bez zadrške kritizirao, bilo da je riječ o tjelesnim obilježjima kao što su stas, ili porijeklo, a slučaju jedne novinarke narugao se njezinu tjelesnom invaliditetu.

Otkako je ušao u Bijelu kuću Donald Trump je na udaru kritika jer se svojom dužnošću koristi kao tribinom s koje odašilje grube i često neprimjerene poruke.  

Da bi istaknuo tu razliku, list Washington Post objavio je izjavu Melanije Trump i usporedo desetak Trumpovih 'tvitova' u kojima je protivnike počastio nazivima kao što su "idiot", "kreten", "glupan" i "gubitnik".  

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!