Bizarre
Katie Price: Želim da mi crnac donira spermu
© Guliver Image/WENN.com

kraljica gluposti

Katie Price: Želim da mi crnac donira spermu

Bujna britanska starleta često šokira svojim 'ispadima'. Sada želi da joj surogat majka rodi dijete, ali ima i druge posebno zahtjeve

Katie Price ponekad doista nema mjeru. Osim što je nedavno objasnila kako širi biznis i misli proizvoditi lijes za pogreb s umjetnim grudima i kristalima,sada otkriva kako planira imati još djece. 

Britnanska 39-godišnja starleta već ima petero djece, no sada želi još jednu bebu. Odala je da se prijavila u banku sperme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Htjela bih da donator bude crnac, baš kao i moj sin Harvey ", rekla je Katie i dodala da traži surogat majku, koja mora biti Amerikanka. Očito je da Katie uopće ne razmišlja koliko su rasističke njezine izjave. Inače, podsjetimo, Katien sin Harvey je dijete s poteškoćama u razvoju, a Price je sablaznila javnost kad je lani zaključila kako bi bilo bolje da ga je pobacila. 

Harvey boluje od Prader-Willi sindroma, autističan je i ima ADHD-a te je slijep. Kasnije se branila da je izjava izvađena iz konteksta. 

Inače, starleta nedavno je otkrila kako je suprug Kieran Hayler godinu dana vara s dadiljom, no to je očito nije pokolebalo u namjeri da ima još djece. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!