Bizarre
Taylor Swift se ponaša kao razmažena diva, želi imati potpunu kontrolu nad svojim imidžem
Instagram

malo je pretjerala

Taylor Swift se ponaša kao razmažena diva, želi imati potpunu kontrolu nad svojim imidžem

U petak je izaći novi album Taylor Swift, a pjevačica je navodno novinarima postavila vrlo bizarne zahtjeve oko objave recenzija i intervjua

Taylor Swift počela se ponašati kao prava diva. Novinar The Suna piše da je Taylorin tim zaprijetio novinarima kaznama od nekoliko tisuća dolara ako objave recenzije njenog novog albuma 'Reputation', koji izlazi u petak, prije roka kojeg je Taylor odredila. 

Osim toga, pjevačica je odbila dati intervjue svim onim medijima u kojima nema stopostotnu kontrolu nad onime što će biti objavljeno, a jedini časopis kojem je prije izlaska albuma rekla koju riječ je onaj kojeg je objavila - sama. 

Naime, Swift će u petak osim albuma objaviti dva časopisa koje je sama uređivala i u kojem će po prvi put u gotovo dvije godine javno progovoriti. Na Twitteru je u srijedu objavila naslovnice kojima ismijava dva američka magazina - OK i Us Weekly. 

 

 

Uz sve ovo, njezin je tim praktički zabranio novinarima da spominju imena njenih slavnih bivših dečkiju. 

"Taylor je počela pretjerano štititi svoj imidž. Misli da više nije potrebno da daje intervjue kako bi prodala albume. Ne želi se uopće dovesti u situaciju u kojoj bi morala komentirati svoje javne svađe s Katy Perry i Kanye Westom", otkrio je izvor novinaru The Suna.

 

 

"Taylor se ugledala na Beyonce koja je uspjela održati svoju karijeru bez davanja intervjua. Ali Taylor i Beyonce su dvije vrlo različite umjetnice i Taylorin tim nije baš siguran koliko joj je to pametno", dodaje izvor. 

"Ona samo želi da njena glazba govori sama za sebe i nada se da će to biti dovoljno", zaključio je izvor. 

Podsjetimo, Taylor se povukla iz javnosti prije gotovo dvije godine nakon svađa s Kim Kardashian i Kanye Westom i prekidima s Calvinom Harrisom i Tomom Hiddlestonom. U tajnosti je radila na novom albumu na kojem se obračunala s medijima, svojim neprijateljima i narugala se svom imidžu lažljivice, žrtve i 'serijske žderačice muškaraca'. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!