Bizarre
Tamara Ecclestone izbacila supruga iz kreveta kako bi u njemu spavala s kćeri
© Guliver Image/WENN.com

njoj je to normalno

Tamara Ecclestone izbacila supruga iz kreveta kako bi u njemu spavala s kćeri

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone priznala je da je s roditeljima spavala do devete godine te da isto planira napraviti sa svojom kćeri

Tamara Ecclestone posvađala se sa suprugom Jayom Rutlandom jer ga je izbacila iz kreveta kako bi u njemu mogla spavati s kćeri Sofijom

Tamara često naglašava da joj je kći najbolja prijateljica, a Jay se zbog toga osjeća zapostavljeno. U novoj epizodi showa 'Tamara's World' Jay je priznao da se ponekad osjeća kao da mu je Tamara zabila nož u leđa jer ga ne uključuje dovoljno u druženja s trogodišnjom Sofijom. 

A sve je počelo kada je primijetio da Sofia nosi medaljon u kojem je fotografija na kojoj pozira s mamom, dok tate nema ni na vidiku. 

© Guliver Image/WENN.com

"Meni je sasvim normalno da Sofia nosi moju fotografiju unutra kad je na medaljonu ugravirano moje i njeno ime", objasnila je Tamara kada ju je Jay upitao zašto njega nema na slici. 

Jay je zatim ispričao da se šokirao kada ga je supruga jednom prilikom izbacila iz kreveta u hotelu u kojem su odsjeli i natjerala da spava u dječjem koji je bio namjenjen Sofiji. 

"Znam da mnogi ljudi misle da je spavanje u istom krevetu s djecom loše, ali ja imam samo dobra iskustva. Ja sam spavala u krevetu s roditeljima do svoje devete godine. Dijelili smo krevet i kad smo putovali. Ja sam spavala na tatinoj, a sestra na maminoj strani. Nadam se da Sophia još nekoliko godina neće tražiti svoju sobu", zaključila je Tamara.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!