Bizarre
Fizički se obračunali sin i bivši suprug Pamele Anderson
©Splash/Guliver images

obiteljska svađa

Fizički se obračunali sin i bivši suprug Pamele Anderson

Glazbenik Tommy Lee, koji je najpoznatiji kao bivši suprug zvijezde 'Spasilačke službe', požalio se da ga je napao njihov stariji sin

Bivši suprug Pamele Anderson, s kojom ima dva sina, optužio je svog starijeg sina, 21-godišnjeg Brandona kako mu je upao u kuću i fizički ga napao ispred njegove zaručnice.

55-godišnji Tommy Lee oglasio se na svom Twitteru kako ga je stariji sin napao u njegovom domu, ispred zaručnice Brittany Furlan, te je uz to objavio fotografiju nateknute i krvave usnice, napisavši: 'Moje je srce slomljeno. Možeš svojoj djeci u životu pružiti sve, no oni se uvijek mogu okrenuti protiv tebe. Dobro si ovo napravio Brandone! Bravo sine!'

Ubrzo je tweet izbrisao, no TMZ je o svemu izvjestio na svojoj stranici. Potom je Tommy uputio tweet TMZ-u. 

 

"Možda biste trebali provjeriti sve prije nego objavite gluposti. Moja zaručnica i ja bili smo u krevetu kada je moj sin provalio u sobu i napao me. Zamolio sam ga da napusti kuću, a on me udario. Od udarca sam se onesvijestio, a on je pobjegao. To je istina", napisao je Tommy. 

Uskoro je oglasio i Brandon, koji je poslao priopćenje u javnost. 

"Silno su me uznemirili događaji posljednjih dana, a koji su rezultat alkoholizma s kojim se bori moj otac. Radio sam neumorno, pokušavajući organizirati intervenciju, stoga je frustrirajuće da nisam uspio u istoj. Želio sam da moj otac napokon bude trijezan i da se oporavi, a da sve to ostane privatna obiteljska stvar, no, zbog njegovih optužbi na društvenim mrežama, prisiljen sam govoriti javno. Bez pogovora namjeravam surađivati s policijskim službenicima. Svog oca iznimno volim i jedino što želim je da ponovno bude trijezan, sretan i zdrav", napisao je Brandon,  a Tommy je odgovorio na Twitteru da su to laži i da nikad u životu nije bio sretniji. 

"Popijem piće tu i tamo i to samo zato jer sam u mirovini. Radio sam jeb** 30 godina i to zaslužujem", zaključio je Tommy. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!