Ostani doma
Bizarre
Fizički se obračunali sin i bivši suprug Pamele Anderson
©Splash/Guliver images

obiteljska svađa

Fizički se obračunali sin i bivši suprug Pamele Anderson

Glazbenik Tommy Lee, koji je najpoznatiji kao bivši suprug zvijezde 'Spasilačke službe', požalio se da ga je napao njihov stariji sin

Bivši suprug Pamele Anderson, s kojom ima dva sina, optužio je svog starijeg sina, 21-godišnjeg Brandona kako mu je upao u kuću i fizički ga napao ispred njegove zaručnice.

55-godišnji Tommy Lee oglasio se na svom Twitteru kako ga je stariji sin napao u njegovom domu, ispred zaručnice Brittany Furlan, te je uz to objavio fotografiju nateknute i krvave usnice, napisavši: 'Moje je srce slomljeno. Možeš svojoj djeci u životu pružiti sve, no oni se uvijek mogu okrenuti protiv tebe. Dobro si ovo napravio Brandone! Bravo sine!'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ubrzo je tweet izbrisao, no TMZ je o svemu izvjestio na svojoj stranici. Potom je Tommy uputio tweet TMZ-u. 

 

"Možda biste trebali provjeriti sve prije nego objavite gluposti. Moja zaručnica i ja bili smo u krevetu kada je moj sin provalio u sobu i napao me. Zamolio sam ga da napusti kuću, a on me udario. Od udarca sam se onesvijestio, a on je pobjegao. To je istina", napisao je Tommy. 

Uskoro je oglasio i Brandon, koji je poslao priopćenje u javnost. 

"Silno su me uznemirili događaji posljednjih dana, a koji su rezultat alkoholizma s kojim se bori moj otac. Radio sam neumorno, pokušavajući organizirati intervenciju, stoga je frustrirajuće da nisam uspio u istoj. Želio sam da moj otac napokon bude trijezan i da se oporavi, a da sve to ostane privatna obiteljska stvar, no, zbog njegovih optužbi na društvenim mrežama, prisiljen sam govoriti javno. Bez pogovora namjeravam surađivati s policijskim službenicima. Svog oca iznimno volim i jedino što želim je da ponovno bude trijezan, sretan i zdrav", napisao je Brandon,  a Tommy je odgovorio na Twitteru da su to laži i da nikad u životu nije bio sretniji. 

"Popijem piće tu i tamo i to samo zato jer sam u mirovini. Radio sam jeb** 30 godina i to zaslužujem", zaključio je Tommy. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!