Ostani doma
Bizarre
Glumac napisao emotivnu poruku ženinom ljubavniku: 'Znam da i ti patiš, kao i ja'
©guliver images/Wenn

frajer do kraja

Glumac napisao emotivnu poruku ženinom ljubavniku: 'Znam da i ti patiš, kao i ja'

Colin Firth često glumi romantične i nježne frajere, a čini se kako je takav i u stvarnom životu

Prošli tjedan cijeli je svijet saznao prljavo rublje iz braka 57-godišnjeg britanskog glumca Colina Firtha i njegove supruge Livije Giuggioli.

Nakon što su prijavili njezinog prijatelja iz djetinjstva policiji jer ih uhodi i šalje prijeteć poruke, saznalo se kako je dotični Marco Brancaccia bio Livijin ljubavnik. Osim toga, Colinova supruga je zbog njega planirala ostaviti Firtha, a to je i učinila na neko vrijeme, no kasnije su se pomirili.

Marco Brancaccia, inače talijanski novinar sada je ispričao svoju stranu priče te ustvrdio da nikada nije prijetio Liviji te da je njihova veza bila puna ljubavi i trajala je 11 mjeseci - od 2015. do 2016. godine, te da su bili jako zaljubljeni.

Firth je navodno i dobio mailove od talijanskog novinara, pa je odlučio i odgovoriti. Iako bi mnogi očekivali da će vrijeđati, Colin je navodno ispao pravi frajer i napisao:  "Zbog tebe sam patio ali znam da i ti patiš".

Brancaccia tvrdi da je mailove slao Firthu kako bi on znao što se dogodilo između njega i Firthove žene i da nikakve prijetnje nije bilo.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!