Bizarre
Svi žele znati koja je to glumica ugrizla Beyonce
Instagram

bizarni incident

Svi žele znati koja je to glumica ugrizla Beyonce

Tiffany Haddish vjerojatno nije imala pojma da će njena priča o jednom bizarnom incidentu u kojem je sudjelovala Beyonce zaokupiti pažnju ljudi

Glumica Tiffany Haddish je u intervjuu za GQ opisala bizarni incident koji se dogodio Beyonce na jednom tulumu u prosincu prošle godine. 

Naime, Haddish tvrdi da je na tulumu jedna nadrogirana glumica ugrizla pjevačicu za lice. 

"Beyonce je otrčala do Jay Z-ja i zajedno su izašli iz sobe. Kasnije sam pitala Beyonce je li to istina, a ona mi je potvrdila da je. Onda sam joj rekla da je idem prebiti, ali Beyonce mi je rekla da to ne radim, da je glumica nadrogirana te da se nije tako ponašala cijelo vrijeme", ispričala je Tiffany. 

Iako nije htjela otkriti o kome se radi, nije dugo trebalo da Beyonceini obožavatelji pokrenu pravu detektivsku istragu na Twitteru. Hashtag #WhoBitBeyonce (Tko je ugrizao Beyonce) još uvijek je aktualan, a u istragu su se uključile i mnoge slavne osobe.

 

 

 

Chrissy Teigen je tako bila uvjerena da zna o kome se radi, ali bila je u krivu. Kad je napokon doznala, ostala je u šoku, ali svejedno nije htjela otkriti o kome je riječ. Samo je objavila da u pitanju nije Gwyneth Paltrow

 

 

 

 

 

 

Mnogi su sumnjali da se radi o glumici Sani Lathan, no ona je to demantirala.

 

 

Druga osumnjičena, Sara Foster, također je dematirala da se radi o njoj. 

 

 

A post shared by Sara Foster (@sarafoster) on Mar 26, 2018 at 11:47am PDT

 

A čini se da obožavatelji neće stati dok ne doznaju istinu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!