Bizarre
Nove optužbe tvrde kako R. Kelly drži maloljetnice kao kućne ljubimce
© Guliver/Shutterstock

šokantno

Nove optužbe tvrde kako R. Kelly drži maloljetnice kao kućne ljubimce

Već nekoliko puta se pojavljivale optužbe protiv slavnog r'n'b glazbenika u kojima se tvrdilo da kod kuće ima neku vrstu seks kulta i da iskorištava maloljetnice

Još lani u srpnju pojavile su se uznemirujuće optužbe protiv 51-godišnjeg R. Kellyja. Mediji su došli u posjed informacija kako pjevač u svom domu ima seks kult u kojemu su uglavnom maloljetne djevojke koje on fizički, psihički i seksualno zlostavlja. On je tada sve porekao.

Naime, otac Timothy Savage tada je tvrdio da je njegova 21-godišnja kći zatočenica r'n'b glazbenika koji je drži kao dio seks kulta. 

Ipak, sada čini se stižu nove optužbe. Naime, u novom dokumentarcu,
R Kelly: Sex, Girls & Videotapes koji će se emitirati na BBC3 u srijedu, o svojim šokantnim iskustvima ispričat će između ostalih Kitti Jones, njegova bivša djevojka. U vezi s njim bila je od 2011. do 2013. 

"Upoznao me s jednom djevojčicom koja je, kako mi je rekao, imala 14 godina. Rekao mi je da ju je istrenirao. Nju i druge djevojke zvao je svojim ljubimcima. Primijetila sam da je ta djevojka obučena jednako kao ja i da se ponaša na isti način. Shvatila sam u tom trenutku da i mene trenira da budem njegov ljubimac", rekla je između ostalog Kitti i potvrdila da se morala seksati s njim i drugima više od deset puta. 

Prvi skandal koji je potresao R. Kellyja bio je još davne 1994. Naime, šuškalo se kako je tadašnji 27-godišnjak u braku s mladom pjevačicom Aaliyah, koja je tada imala 15 godina, a on joj je pomagao u karijeri. Bio je to pravi skandal koji se zataškao kad je Aaliyah poginula u avionskoj nesreći. 

Prije toga, 2008. godine oslobođen je krivnje za posjedovanje i snimanje dječje pornografije, a navodno se izvan suda nagodio s nekoliko žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje.

Reci što misliš!