Bizarre
Kanye progovorio o ovisnosti nakon liposukcije: 'Nisam htio da me zovete debelim kao Roba'
© Splash/Guliver images

Napravio novi show

Kanye progovorio o ovisnosti nakon liposukcije: 'Nisam htio da me zovete debelim kao Roba'

Svakim svojim nastupom šokira, a na TMZ Live-u je u utorak opisao ovisnost u koju se upustio nakon liposukcije.

Svi znaju da kada Kanye West gostuje negdje to se jednostavno mora gledati. Ne nužno samo zato što je jedan od najpopularnijih glazbenika trenutno, već i zato što svaki javni nastup koristi za šokiranje javnosti. 

Ovoga je puta gostovao na TMZ Live prijenosu gdje često gostuju zvijezde.

Uz niz komentara poput "ropstvo je bilo izbor" i izražavanja podrške predsjedniku Trumpu, reper je progovorio i o zlouporabi opioida.

Za svoju je ovisnost okrivio liposukciju na koju se odlučio iz bizarnog razloga, a nakon čega se navukao na opioide za bol. 

" Otišao sam na plastičnu operaciju kako bih izgledao dobro svima vama. Nisam htio da me svi vi zovete debelim kao Roba [Kardashiana]", objasnio je Kanye povišenim tonom. 

© Splash/Guliver images

Reper je 2016. godine prekinuo turneju Saint Pablo jer je bio hospitaliziran. Sada nam je dao uvid u to što se točno dogodilo. 

"Sa dvije tablete skočio sam na sedam", dodao je objašnjavajući da je sve kontroverzne izjave na Tweeteru pisao nadrogiran. 

Repera je možda na ovakvu burnu reakciju nagnala i smrt njegove majke. Majka Kanye Westa, Donda, umrla je 2007. godine zbog komplikacija nakon plastične operacije. 

 

 

 

 

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!