Bizarre
Ronaldinho će se oženiti, no sa dvije žene
©Splash/Guliver images

ne može se odlučiti

Ronaldinho će se oženiti, no sa dvije žene

Kada se ne možeš odlučiti koja ti je draža, vjenčaj se s dvije. Tako očito razmišlja Ronaldinho kojeg uskoro čeka brak u troje.

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldinho napokon se odlučio uozbiljiti i uploviti u bračnu luku, no to neće biti nimalo uobičajeno vjenčanje. Očito se ne može odlučiti za jednu ženu pa će oženiti dvije - Priscillu Coelho i Beatriz Souza

 

Da, dobro ste pročitali. Svo troje žive zajedno već nekoliko mjeseci u njegovoj 42 milijuna kuna vrijednoj vili u Riu de Janeiru, a kako kažu, veoma se dobro slažu. Sada već bivši nogometaš, Beatriz je upoznao 2016. kada je već bio u vezi s Priscillom. No, raskid nije dolazio u obzir pa su se djevojke složile na dijeljenje istog muškarca. Dvije godine nakon, obje su postale njegove zaručnice.

(FOTO: Facebook/Priscilla Coelho)

Ronaldinho im kupuje iste poklone kako ne bi bile ljubomorne, a redovno svaka dobije džeparac od 12 000 kuna koji može trošiti gdje god želi.

Brazilska vlada ne dozvoljava ovakav tip braka, stoga će se ceremonija održati u njegovoj vili, a sam brak se neće službeno registrirati ni kod matičara ni u crkvi.

Iako su većinom fanovi zgroženi, ima onih koji ga hvale i pišu kako je taj pothvat san svakog muškarca. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!