Ostani doma
Bizarre
Obožavatelji 'Igre prijestolja' bijesni na Kita Harringtona jer se na televiziji pojavio bez prepoznatljive brade
www.profimedia.hr

Jon snow

Obožavatelji 'Igre prijestolja' bijesni na Kita Harringtona jer se na televiziji pojavio bez prepoznatljive brade

Harrington je šokirao gledatelje kada se u 'Saturday Night Liveu' pojavio bez brade na koju su se naviknuli tijekom sedam sezona 'Igre prijestolja'

Kita Harringtona znamo kao Jona Snowa iz hit serije 'Igra prijestolja' čija posljednja sezona počinje s emitiranjem u nedjelju.

No, tijekom gostovanja u 'Saturday Night Liveu' pojavio se bez prepoznatljive brade za potrebe skečeva u kojem je glumio Winstona Churchilla i Michaela Jacksona, na što su obožavatelji burno reagirali, najblaže rečeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Twitteru su izrazili svoj bijes zbog Kitove promjene imidža, a jedan je tviteraš išao toliko daleko da je njegov look nazvao "krajnjom parodijom".

"Tužit ću SNL jer su natjerali Kita Harringtona da se obrije", glasio je jedan od tvitova. "Ako se Jon Snow može vratiti iz mrtvih, siguran sam da to može i njegova brada", napisao je drugi duhoviti tviteraš.

Glumac se u showu dotakao iznenadne promjene i rekao: "Upravo sam se obrijao pa sada imate prilike vidjeti Jona Snowa prije puberteta".

Njegov je govor onda iznenada prekinula supruga Rose Leslie: "Moram te nešto pitati, Kit. Koliko brzo ti može ponovno izrasti brada?", rekla je Rose i nasmijala publiku.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!