Bizarre
Lana Jurčević dečku čestitala drugu godišnjicu veze fotografijom na kojoj zajedno obavljaju malu nuždu
Instagram

neobična čestitka

Lana Jurčević dečku čestitala drugu godišnjicu veze fotografijom na kojoj zajedno obavljaju malu nuždu

Kada ju je obožavateljica upitala što to rade na fotografiji, Lana joj je odgovorila: "Isto što i više od sedam milijardi na svijetu, nekoliko puta dnevno. Samo dobar dio ima wc, mi nismo imali"

Lana Jurčević i njen dečko Filip Kratofil slave drugu godišnjicu veze pa je pjevačica odlučila to podijeliti i s pratiteljima na Instagramu.

Na fotografiji tako vidimo sretni par dok zajedno urinira u dvorištu. Lana čuči s osmijehom od uha do uha, dok je Filip fotografu okrenut leđima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on Aug 23, 2019 at 4:17am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hvala mom suborcu, prijatelju, motivatoru, zaštitniku, ljubavi, najzabavnijoj i najtoplijoj osobi koju znam, na dvije godine sreće i što mi nijedan dan lice nije tužno... I što me nerviraš točno onoliko koliko treba za održavanje harmonije. Od svih slika, ova najpreciznije prikazuje da sve u životu radimo - zajedno i da se u svim situacijama snalazimo - kako znamo. Volim te", napisala je Lana uz fotografiju koja je dva sata nakon objave skupila čak 15 000 lajkova.

Jednoj obožavateljici očito nije bilo jasno obavlja li par zaista malu nuždu pa ju je upitala što to rade, a Lana joj je kratko odgovorila: "Isto što i više od sedam milijardi na svijetu, nekoliko puta dnevno. Samo dobar dio ima wc, mi nismo imali".

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!