Ostani doma
Bizarre
Kris Jenner na svom imanju ima bunker sa svim potrebnim zalihama u slučaju katastrofe
AP

u stanju pripravnosti

Kris Jenner na svom imanju ima bunker sa svim potrebnim zalihama u slučaju katastrofe

Glava carstva Kardashian-Jenner ništa ne prepušta slučaju pa tako razmišlja kako bi zaštitila svoju obitelj u slučaju prirodne katastrofe

Kris Jenner, matrijarh obitelji Kardashian-Jenner, priznala je da na svom imanju u Los Angelesu ima i ogromni bunker sa svim potrebnim zalihama u slučaju prirodne katastrofe.

"Ja sam vam poput prave izviđačice, u slučaju potresa vjerojatno sam pripremljenija od bilo koga drugoga", otkrila je najpoznatija mamadžerica na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Aug 13, 2019 at 6:48am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam sve spremno, imam posebne izlaze u slučaju požara, vatrogasne aparate, ali i ruksake spremne za bijeg te police prepune zaliha. U bunkeru su struja i voda te sve ostalo potrebno za život", dodala je Jenner koja bi tamo sklonila svoju veliku obitelj.

U slučaju da se potres ili neka druga prirodna katastrofa dogode i ona se ne uspije sakriti u bunker, Kris želi biti upamćena kao "najbolja mama" na svijetu.

Reality zvijezda je dodala da ne vjeruje u savršenstvo u svim aspektima, ali uvijek teži savršenstvu u svemu što radu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Jul 26, 2019 at 5:54am PDT

Inače, Jenner nije jedina slavna osoba koja je spremna na iznenadnu prirodnu katastrofu. Naime, još su neki bogataši poput Billa Gatesa pripremili svoje bunkere i od njih napravili luksuzno opremljena skloništa.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!