Bizarre
WTF? Millie Bobby Brown simulirala korištenje proizvoda za njegu licu iz vlastite linije u tutorialu
www.profimedia.hr

obožavatelji su bijesni

WTF? Millie Bobby Brown simulirala korištenje proizvoda za njegu licu iz vlastite linije u tutorialu

Mlada glumica u videu pokazuje svojim fanovima kako koristi proizvode za njegu kože iz vlastite kolekcije 'Florence By Mills'

Zvijezda hit serije 'Stranger Things', 15-godišnja Millie Bobby Brown, prošlog je mjeseca najavila lansiranje vlastitog beauty brenda 'Florence By Mills'.

Kako bi ispromovirala kolekciju, mlada je glumica na YouTubeu objavila video u kojem pokazuje njegu kože prije spavanja koristeći se vlastitim proizvodima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, fanovi su uočili nešto zaista neobično - Millie se samo pravila da koristi proizvode, i sve dok je na licu imala nanesenu šminku koja joj se u nijednom trenutku nije razmazala.

Naime, Brown nije snimila trenutak u kojem je istisnula 'Get That Grime Face Scrub' u ruke, a nakon toga si trlja lice bez vidljivog proizvoda na rukama.

Također, njeni fanovi su odmah zaključili da nešto nije u redu jer se bočica jednog od proizvoda prevrnula kao da je već prazna.

"Čekajte, zašto nema ničeg na njenom licu? Što koristi, zrak?", "Koga ona zavarava?", "Njena kampanja za Oscara je upravo krenula", komentirali su neki fanovi koji su zbunjeni snimkom.

Millie je nedavno otkrila da je njen brend za njegu kože veganski, ne sadrži parabene i sulfate te nije testiran na životinjama.

Ovo nije prvi put da je jedna zvijezda optužena za lažno korištenje proizvoda u tutorialima. Naime, Kylie Jenner i Shay Mitchell su nedavno učinile sličnu stvar.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!