Bizarre
Bivšu članicu Destiny's Childa napali hejteri kojima je prava meta njena imenjakinja, glumica Michelle Williams
www.profimedia.hr

ni kriva ni dužna

Bivšu članicu Destiny's Childa napali hejteri kojima je prava meta njena imenjakinja, glumica Michelle Williams

Pjevačica dijeli isto ime s glumicom koja je u nedjelju na dodjeli Emmyja održala govor o jednakim plaćama za muškarce i žene

Pjevačica Michelle Williams ima važnu obavijest - ona nije glumica Michelle Williams.

Bivša članica Destiny's Childa referirala se na imenjakinju koja je u nedjelju osvojila Emmyja i održala moćan govor u kojem je zahtijevala jednake plaće za glumce i glumice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kada označujete osobu i čestitate joj, zar ne vidite da sam ja Afroamerikanka? Kada pretražujete 'Michelle Williams', zar ne vidite to? Nisam miks nijedne druge rase, s perzijskom, ruskom, ja sam Afroamerikanka", rekla je pjevačica u snimci koju je objavila na Instagramu.

Tvrdi da su joj društvene mreže zatrpane komentarima koji su zapravo usmjereni prema glumici.

"Pokušavam shvatiti zašto me u komentarima grde zbog govora Michelle Williams za kojeg sam mislila da je sjajan. Mislim da je iznijela činjenice, možda se varam, ali da, rekla sam nekoj ženi na Instagramu: 'Žao mi je što te moja imenjakinja uzrujala, ali zar ne vidiš da sam Afroamerikanka", dodala je Williams.

Glumica Michelle Williams se u govoru na dodjeli Emmyja zahvalila producentima što su joj platili istu svotu kao i kolegi Samu Rockwellu

"Idući put kada vam žena, posebno tamnoputa žena, koja zarađuje 52 centa, a njen kolega bijelac jedan dolar, kaže što sve treba kako bi obavila svoj posao, vjerujte joj. Jer jednog će vam dana možda zahvaliti što ste joj dopustili da uspije u svom radnom okruženju, a na usprkos njemu", rekla je dobitnica Emmyja.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!