Bizarre
Demi Lovato je za putovanje u Izrael dobila 150 000 dolara pa svoje krštenje pretvorila u sponzorsku objavu
Instagram

wtf?

Demi Lovato je za putovanje u Izrael dobila 150 000 dolara pa svoje krštenje pretvorila u sponzorsku objavu

Demi Lovato je objavila nekoliko fotografija iz Izraela, što su kritičari okupacije Palestine protumačili kao promociju cionizma

Demi Lovato je nedavno posjetila Izrael, a time se nekoliko puta pohvalila prošlog tjedna.

Između ostalog, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj se krsti u rijeci Jordan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam američka pjevačica. Odgojena sam kao kršćanka i imam židovske pretke. Kada mi je ponuđena nevjerojatna mogućnost da posjetim mjesta o kojima sam čitala u Bibliji dok sam odrastala, pristala sam. Nikad nisam osjetila takvu produhovljenost i vezu s bogom... Nešto što mi je nedostajalo proteklih godina. Duhovnost mi je jako važna... Krstila sam se u rijeci Jordan, na istom mjestu gdje i Isus i nikad se nisam osjećala ovako preporođeno", napisala je Lovato uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 1, 2019 at 2:48pm PDT

Njene su objave alarmirale kritičare izraelske okupacije Palestine, koji su posjet pjevačice i promociju putem Instagrama shvatili kao cionističku političku izjavu.

Novinarka Haaretza Allison K. Sommer smatra da je neobično što pjevačica nije otkrila tko ju je doveo u Izrael, dok je Ynet prenio da su joj tamošnje ministarstvo i privatni donator za posjet i promociju uplatili 150 000 dolara.

Ukratko, pretvorila je svoje krštenje u neoznačeni sponzorski sadržaj.

Lovato se u Instagram Storyju kasnije pokušala ispričati za svoja djela.

"Iznimno sam frustirirana. Pristala sam na besplatan put u Izrael u zamjenu za nekoliko objava. Nitko mi nije rekao da će nešto biti pogrešno u tome ako odem i da bih time mogla nekoga uvrijediti. S obzirom na to, žao mi je ako sam ikoga uvrijedila, to mi nije bila namjera. Nekad vam ljudi ponude prilike i nitko vam ne govori o mogućim posljedicama s kojim biste se mogli suočiti. Ovo je za mene trebalo biti duhovno iskustvo, A NE POLITIČKA IZJAVA i sada shvaćam kako je povrijedila ljude i za to se ispričavam. Ispričavam se što nisam dovoljno educirana i što sam mislila da je ovo putovanje bilo samo duhovno iskustvo. Protivno svim savjetima se ispričavam jer mi se to čini kao ispravna odluka i radije bih bila u nevolji zato što sam vjerna sebi, nego da šutim kako bih udovoljila drugim ljudima. Volim sve svoje fanove iz svih krajeva svijeta", napisala je pjevačica.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!