Bizarre
Demi Lovato je za putovanje u Izrael dobila 150 000 dolara pa svoje krštenje pretvorila u sponzorsku objavu
Instagram

wtf?

Demi Lovato je za putovanje u Izrael dobila 150 000 dolara pa svoje krštenje pretvorila u sponzorsku objavu

Demi Lovato je objavila nekoliko fotografija iz Izraela, što su kritičari okupacije Palestine protumačili kao promociju cionizma

Demi Lovato je nedavno posjetila Izrael, a time se nekoliko puta pohvalila prošlog tjedna.

Između ostalog, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj se krsti u rijeci Jordan.

"Ja sam američka pjevačica. Odgojena sam kao kršćanka i imam židovske pretke. Kada mi je ponuđena nevjerojatna mogućnost da posjetim mjesta o kojima sam čitala u Bibliji dok sam odrastala, pristala sam. Nikad nisam osjetila takvu produhovljenost i vezu s bogom... Nešto što mi je nedostajalo proteklih godina. Duhovnost mi je jako važna... Krstila sam se u rijeci Jordan, na istom mjestu gdje i Isus i nikad se nisam osjećala ovako preporođeno", napisala je Lovato uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 1, 2019 at 2:48pm PDT

Njene su objave alarmirale kritičare izraelske okupacije Palestine, koji su posjet pjevačice i promociju putem Instagrama shvatili kao cionističku političku izjavu.

Novinarka Haaretza Allison K. Sommer smatra da je neobično što pjevačica nije otkrila tko ju je doveo u Izrael, dok je Ynet prenio da su joj tamošnje ministarstvo i privatni donator za posjet i promociju uplatili 150 000 dolara.

Ukratko, pretvorila je svoje krštenje u neoznačeni sponzorski sadržaj.

Lovato se u Instagram Storyju kasnije pokušala ispričati za svoja djela.

"Iznimno sam frustirirana. Pristala sam na besplatan put u Izrael u zamjenu za nekoliko objava. Nitko mi nije rekao da će nešto biti pogrešno u tome ako odem i da bih time mogla nekoga uvrijediti. S obzirom na to, žao mi je ako sam ikoga uvrijedila, to mi nije bila namjera. Nekad vam ljudi ponude prilike i nitko vam ne govori o mogućim posljedicama s kojim biste se mogli suočiti. Ovo je za mene trebalo biti duhovno iskustvo, A NE POLITIČKA IZJAVA i sada shvaćam kako je povrijedila ljude i za to se ispričavam. Ispričavam se što nisam dovoljno educirana i što sam mislila da je ovo putovanje bilo samo duhovno iskustvo. Protivno svim savjetima se ispričavam jer mi se to čini kao ispravna odluka i radije bih bila u nevolji zato što sam vjerna sebi, nego da šutim kako bih udovoljila drugim ljudima. Volim sve svoje fanove iz svih krajeva svijeta", napisala je pjevačica.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!