Ostani doma
Bizarre
Bill Murray zamijenio Hollywood za posao u lancu brze hrane
Instagram

promjena profesije

Bill Murray zamijenio Hollywood za posao u lancu brze hrane

Legendarni glumac je u razgovoru s Amy Schumer otkrio da mu se čini da se radnici iz lanca brze hrane 'P. F. Chang' odlično zabavljaju

Dugogodišnja uspješna glumačka karijera i status jedne od omiljenih holivudskih zvijezda Billu Murrayu očito nisu dovoljni.

Naime, 69-glumac je gostujući u podcastu '3 Girls 1 Keith' komičarke Amy Schumer otkrio da se prijavio za posao u azijskom restoranu 'P. F. Chang'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUNWAY MAGAZINE ® Official (@runwaymagazineofficial) on Oct 29, 2019 at 12:52am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ispunio sam prijavu za posao za 'P. F. Chang' restoran u zračnoj luci Atlanta zato što smatram da je to jedno od najboljih mjesta", priznao je Bill.

"Što bi tamo radio? Bilo što?", pitala ga je iznenađena komičarka.

"Da, mislim da se radnici tamo odlično zabavljaju", odgovorio joj je ekscentrični Murray.

Kada su iz 'P. F. Changa' saznali za njegovu prijavu za posao, preko Twittera su mu javili da ga je dobio. "Bille, dobio si posao. Kada možeš početi?", upitali su ga.

Murray je u istom podcastu otkrio da smatra da mu je najveći pothvat u glumačkoj karijeri uloga u filmu 'Slomljeno cvijeće' iz 2005. godine: "Mislio sam da ne mogu glumiti bolje no što sam glumio u tom filmu. Osjećao sam da je to kraj. Mislio sam ‘To je to’. Razmišljao sam da se počnem baviti nečim drugim, ali, ništa drugo se nije nudilo".

Izgleda da Bill može odahnuti sada kada ima plan B.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!