Bizarre
Donald Trump ismijao Oscarom nagrađeni film 'Parazit': 'Pobijedio je film iz Južne Koreje, koji je vrag s tim?'
www.profimedia.hr

samo smo ga čekali

Donald Trump ismijao Oscarom nagrađeni film 'Parazit': 'Pobijedio je film iz Južne Koreje, koji je vrag s tim?'

U još jednom bizarnom ispadu američki predsjednik obrušio se i na Brada Pitta kojeg je nazvao 'pametnjakovićem'

Američki predsjednik Donald Trump definitivno nije zadovoljan ovogodišnjim dobitnicima Oscara, a svoje je razočaranje iznio na skupu u Coloradu.

'Opleo' je po korejskom filmu 'Parazit' koji je ušao u povijest kao prvi inozemni film koji je osvojio nagradu Akademije u kategoriji najboljeg filma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Koliko su ovogodišnji Oscari bili grozni? Pobijedio je film iz Južne Koreje. Koji vrag je s tim? Imamo i previše problema s Južnom Korejom, s trgovinom, a na kraju što napravimo? Damo im nagradu za najbolji film godine", izjavio je ljutiti Trump, na odobravanje svojih simpatizera.

Iako je 'Parazit' osvojio četiri Oscara, predsjednik nije bio impresioniran, već ga više zanimaju američki filmovi snimljeni prije 80 godina.

"Možemo li vratiti 'Zameo ih vjetar'?, 'Bulevar sumraka'? To su bili sjajni filmovi", rekao je Trump na političkom skupu.

Neon, američki distributer 'Parazita', odgovorio je na kritike putem Twittera. "Razumljivo, on ne zna čitati", poručili su iz tvrtke.

Trump se obrušio i na Brada Pitta kojeg je ničim izazvan nazvao 'pametnjakovićem'. "Nikad sam bio njegov fan. Ustao se i izrekao neki govor pametnjakovića. On je baš pametnjaković", izjavio je predsjednik.

Glumac mu je vjerojatno trn u oku jer je tijekom pobjedničkog govora spomenuo odsustvo senatora Johna Boltona sa suđenja za Trumpov opoziv. Pitt se našalio da je Senat glasao da se Boltonu ne dopustio svjedočenje: "Rekli su mi da ovdje imam samo 45 sekundi, što je 45 sekundi više nego što je Senat ovog tjedna dao Johnu Boltonu. Možda bi Quentin Tarantino mogao napraviti film o tome, ali da odrasli na kraju učine pravu stvar".

Preporučeno za tebe

Èitaj, prati i komentiraj naše prièe i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!