Bizarre
Spoj iz noćne more? Nicolas Cage s misterioznom djevojkom posjetio vlastitu grobnicu
www.profimedia.hr

ne može bizarnije

Spoj iz noćne more? Nicolas Cage s misterioznom djevojkom posjetio vlastitu grobnicu

Glumac obožava opskurne stvari, a izgleda da je svoju strast odlučio prenijeti na novu djevojku

Glumac Nicolas Cage još je 2010. godine kupio grobnicu u obliku piramide na groblju u New Orleansu, a nedavno je tamo viđen s misterioznom djevojkom.

Cage i djevojka uhvaćeni su kako se drže za ruke i napuštaju groblje na kojem se nalazi njegova tri metra visoka grobnica u obliku piramide. Izvor koji je bio prisutan rekao je da se par dovezao ispred groblja, otišao do grobnice i tamo proveo 15-ak minuta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedino čudnije od posjeta grobnici bio je odabir njihovih outfita. Glumac i djevojka odlučili su se za identičan outfit - crne kožne hlače, kožnu jaknu, bijelu majicu i crne čizme.  

Ovo je prvi put da je glumac viđen s djevojkom za koju se šuška da je u vezi. Nicolas se prošle godine vjenčao s vizažisticom Erikom Koike, a brak je poništio nakon samo četiri dana.

Cage je poznat kao strastveni kolekcionar čudnovatih predmeta. Tako je navedenu grobnicu kupio još 2010. godine, a na njoj je na latinskom jeziku ispisano "Omnia Ab Uno" što u prijevodu znači "Sve iz jednoga". Na tu je ideju došao nakon snimanja filma 'Nacionalno blago' jer je tada postao opsjednut proučavanjem povijesti.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!