Ostani doma
Bizarre
Slavni roker skriva se ispod maske kao što je godinama skrivao aferu s dadiljom svoje djece: Eksplicitne fotke ljubavnika našla druga dadilja
www.profimedia.hr

Imala je što vidjeti

Slavni roker skriva se ispod maske kao što je godinama skrivao aferu s dadiljom svoje djece: Eksplicitne fotke ljubavnika našla druga dadilja

Gwen Stefani i Gavin Rossdale u braku su bili od 2002. do 2016. godine.

Roker Gavin Rossdale puno je poznatiji široj javnosti kao bivši suprug pjevačice Gwen Stefani.

Glazbenika su paparazzi nedavno uhvatili u Los Angelesu u šetnji s psićem te u nečemu što je sličilo na jutarnju tjelovježbu, a iako se pokušao sakriti ispod vojničke marame, to nije mu uspjelo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Gavina ne viđamo često u javnosti, pa nas je ovo pojavljivanje podsjetilo na brak s pjevačicom nekad popularne grupe No Doubt koji je samo prema van izgledao bajkovito.

Par se upoznao davne 1995. godine, a platinasta plavuša često je isticala kako joj je Gavin vrato vjeru u ljubav nakon bolnog prekida višegodišnje veze s kolegom iz grupe, Tonyjem Kanalom. Vjenčali su se 2002. godine u Londonu, a druga ceremonija održana je dva tjedna kasnije u Los Angelesu. Tijekom braka dobili su i trojicu sinova, Kingstona, Zumu i Apolla.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, 2015. godine Gwen je predala papire za razvod, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike", što je dobra, stara tradicija kada su u pitanju bogati i slavni. Glavni razlog ipak su bile njegove prevare, a posljednja koja je označila "kap koja je prelila čašu" bila je njegovara prevara s dadiljom njihove djece.

S Mindy Mann Gavin je imao aferu koja je trajala duže od 3 godine, a otkrila ju je druga dadilja i to uz pomoć iPad-a koj je bio povezan s njegovim mobitelom, pa su se na njemu našle eksplicitne fotografije i poruke koje su ljubavnici izmjenjivali.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Da stvar bude gora, Gavin je pjevačicu varao i dok je ona bila trudna s njihovim najmlađim sinom.

No kako se često kaže da nakon kiše dođe sunce, tako je došlo i Gwen koja je u rujnu 2015. godine cijelom svijetu potvrdila ljubavi s country pjevačem Blakeom Sheltonom koji se tada svježe razveo od kolegice Mirande Lambert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Feb 28, 2020 at 8:14pm PST

S Gavinom nakon svega nije ostala u dobrim odnosima, što je nedavno potvrdila nogometna utakmica njihovog sina na kojoj ga je doslovno ignorirala sjedeći s novim odabranikom metrima dalje od bivšeg supruga varalice.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!