Ostani doma
Bizarre
Ova je žena 2005. zabunom napala omiljenog holivudskog glumca bocom zbog čega je zaradio čak 17 šavova na glavi
www.profimedia.hr

Mislila da joj je to bivši

Ova je žena 2005. zabunom napala omiljenog holivudskog glumca bocom zbog čega je zaradio čak 17 šavova na glavi

Leonardo DiCaprio poznat je kao predan i talentiran glumac, ali i veliki ljubitelj divljih zabava i lijepih žena.

O Leonardu DiCapriju znamo gotovo sve.

Tako znamo kako je 45-godišnji glumac nevjerojatno talentiran, ali je Oscara dobio za možda najmanje zanimljivu ulogu u filmu "The Revenant", da obožava dugonoge manekenke koje je donedavno redao kao na traci te da je nekad obožavao tulumariti s njima i bliskim prijateljima.

Glumac je od 2017. godine u sretnoj vezi s 22-godišnjom glumicom i manekenkom Camilom Morrone od koje se ne odvaja, a mnogi misle kako će ga ona napokon uspjeti odvesti pred oltar.

(FOTO: www.profimedia.hr)

No ovo nije priča o Leonardovim mladim partnericama, već o jednoj ludoj priči iz 2005. godine koja uključuje njega i bivšu manekenku Arethu Wilson koja mu je poprilično ozlijedila glavu nakon što ga je pogodila bocom na jednoj holivudskoj zabavi koju je pripremio jedan od bivših dečkiju bogate nasljednice Paris Hilton, Rick Salomon.

Kako priča kaže, Aretha ga je prvo zalila pićem, a onda udarila po glavi te licu razbijenom bocom. Kako je sama rekla nakon uhićenja, glumca je zamijenila s bivšim dečkom za kojeg je čula kako širi laži o njoj.

Otprilike 5 godina kasnije, manekenka je dobila zabranu prilaska Leonardu na 450 metara te je osuđena na 2 godine zatvora. DiCaprio je nakon incidenta prevezen u bolnicu, a imao je ukupno 17 šavova. Srećom, prošao je bez težih ozljeda.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bila je to samo jedna od divljih priča vezanih za njegovo okorjelo tulumarenje, no glumac se itekako smirio s mlađahnom Camilom, što nikako nije s dvije poznate ljepotice koje su ga najduže zadržale: Gisele Bundchen i Bar Refaeli po 5-6 godina.

Naime, obje su htjele brak i obitelj, što Leonardu nije padalo na pamet, a obje su brzo nakon prekida pronašle ono što su tražile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Feb 10, 2020 at 9:33am PST

A hoće li Camili poći za rukom ukrotiti do kraja neumornog zavodnika, tek nam ostaje vidjeti.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!