Ostani doma
Bizarre
Prvo smo bili šokirani, a sad se ne možemo prestati smijati: Nećete vjerovati kako je Elon Musk nazvao sina
www.profimedia.hr

Šesto dijete

Prvo smo bili šokirani, a sad se ne možemo prestati smijati: Nećete vjerovati kako je Elon Musk nazvao sina

Elon, Grimes, je li ovo neka šala?

Elon Musk postao je otac po šesti put.

"Elon Musk i pjevačica Grimes postali su roditelji dječaka, njezinog prvog djeteta i njegovog šestog sina, kojeg su nazvali X Æ A-12 Musk. Kvintesencija (a / k / a Æther) je peti element. On povezuje 4 klasična elementa: vodu, vatru, zemlju i zrak. To je najjači, najmoćniji element", napisao je jedan tviteraš, no Elon se još uvijek nije izjasnio u vezi imena, kao ni njegova partnerica, pa se neki nadaju kako je ovo sve samo šala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elon Musk® (@elonrmuskk) on May 15, 2019 at 12:07pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, osebujna pjevačica pravim imenom Claire Boucher, ranije je rekla kako su već odabrali ime za dijete, no ne žele ga podijeliti s javnosti jer je "previše avangardno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes) on Jan 9, 2020 at 12:24pm PST

Rekla je i da su im svi bliski ljudi poručili kako je ime užasno, no ona je zaključila kako oni samo ne cijene posebnost.

Podsjetimo, par se počeo viđati u ožujku ili travnju 2018. godine, nakon što je on konačno prekinuo turbulentnu vezu s glumicom Amber Heard.

Par je spojio Twitter, a razlika od 16 godina očito im nije stvarala problem. Musk je prije kanadske pjevačice bio dva puta u braku. S prvom suprugom Justine Wilson dobio je šestero djece, no prvi sin iznenada im je preminuo sa samo 10 tjedana.

(FOTO: Twitter)

Nakon toga, Musk se vjenčao s Talulahom Riley 2010. godine, no brak je potrajao samo 2 godine, da bi se ponovno vjenčali 2013. godine te konačno razveli 2016. godine.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!