Ostani doma
Bizarre
Britney Spears zabrinula obožavatelje fotografijom noktiju: Hoće li se ponoviti godina brijanja glave i napada na fotografe?
Instagram

Poziv u pomoć?

Britney Spears zabrinula obožavatelje fotografijom noktiju: Hoće li se ponoviti godina brijanja glave i napada na fotografe?

"Bog je u malim stvarima i sve je to bitno", poručila je posrnula pop ikona.

Ovo definitivno nije prvi put, no pjevačica Britney Spears ponovno je zabrinula obožavatelje.

38-godišnja zvijezda to je učinila fotografijom na kojoj drži tratinčice te spominje Boga. "Bog je u malim stvarima i sve je to bitno", poručila je posrnula pop ikona, no ono što je najviše zabrinulo njezine vjerne obožavatelje su njezini nokti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jul 10, 2020 at 2:18pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Šalje li nam SOS signal svojim noktima?" zapitali su se pratitelji te napominjali kako sigurno tom fotografijom Britney želi ukazati da nešto u njezinom životu nije kako treba. "Opet je posrnula", bio je zaključak njezinih obožavatelja.

Neki su otišli i korak dalje te zavapili kako njihovom idolu ponovno treba pomoć te su pjevačicu tražili i da snimi video kako bi se uvjerili da je s njom sve u redu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jul 13, 2020 at 11:01am PDT

Nije tajna kako je Britney imala puno probema u prošlosti, a definitivno najgora godina bila joj je 2007. godina kada je doživjela psihički slom te prolazila kroz pakao ovisnosti, brijanje glave, napada na privatnost, ali i na paparazze, okorjelog tulumarenja te razvoda od Kevina Federlinea s kojim ima dvojicu sinova.

Britney je posljednjih godina u vezi s modelom i privatnim trenerom Samom Asgharijem te su svi bili uvjereni kako dobro utječe na nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 6, 2020 at 11:26am PDT

Ipak, nekadašnja pop-zvijezda još uvijek svojim ponašanjem zna stavi upitnike iznad glave milijuna obožavatelja, kao na primjer sad.

Samo se nadamo kako se povijest neće ponoviti.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!