Ostani doma
Bizarre
Chrissy Teigen blokirala milijun teoretičara zavjere koji ju optužuju da je sa suprugom putovala na 'pedofilski otok' Jeffreyja Epsteina
Instagram

Javni linč

Chrissy Teigen blokirala milijun teoretičara zavjere koji ju optužuju da je sa suprugom putovala na 'pedofilski otok' Jeffreyja Epsteina

Kako je sama istaknula supruga pjevača Johna Legenda, njen je profil postao preplavljen "bolesnim psihopatima".

Manekenka Chrissy Teigen otkrila je da je blokirala čak milijun korisnika na Twitteru.

Kako je sama istaknula supruga pjevača Johna Legenda, njen je profil postao preplavljen "bolesnim psihopatima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 7, 2020 at 1:51pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznala je da je zabrinuta za svoju obitelj nakon što su je na Twitteru napali teoretičari zavjera koji je povezuju Jeffreyjem Epsteinom.

Chrissy na Instagramu prati 13,1 milijun ljudi, a priznala je i kako je provela cijeli dan u suzama zbog toga što joj se događa, odnosno zlostavljanja na društvenim mrežama na kojima je inače vrlo aktivna.

"Blokirala sam više od milijun ljudi, MILIJUN ljudi, te me i dalje napadaju bolesni psihopati. Poštedite me savjeta 'samo ih ignoriraj, to su trolovi'. Kako god znam, pokušat ću ih smiriti. Definitivno žive za ovo i koncentrirali su se samo na mene", napisala je Chrissy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 5, 2020 at 4:59pm PDT

"Obrisala sam 60 tisuća tvitova jer jebeno ne mogu podnositi više vas idiote i bojim se za svoju obitelj. Nalazite moje stare objave o klincima i tijarama i mislite da ste neki jebeni detektivi", nastavila je nakon što ju je jedna voditeljica optužila da briše stare objave jer nešto želi sakriti.

A razlog zašto po njoj skriva stare tvitove jest da je se ne dovede u vezi s pokojnim Epsteinom i njegovim pedofilskim lancem za kojeg su neki uvjereni da je manekenka bila dio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 5, 2020 at 3:22pm PDT

Kad su je neki pitali zašto se toliko brani, Chrissy je odgovorila: "Svi misle da sam kriva jer se branim. Razumijete da me nazivate pedofilom? Ne znam kako da ovo zaustavim", napisala je, a i njezin suprug je demantirao da se ikada našao u avionu pokojnog osuđenog pedofila.

Navodno je milijarder vodio zabilješke tko se sve vozio njegovim Lolita Expressom na privatni otok Little St. James, koji je prozvan "pedofilskim otokom", a na popisu je navodno i bračni par Legend.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!