Ostani doma
Bizarre
Postoji i druga strana priče: Manekenka nasmrt izbola supruga nakon što je kući doveo drugu ženu
Instagram

ŠTO SE DOGAĐALO IZA TIH VRATA?

Postoji i druga strana priče: Manekenka nasmrt izbola supruga nakon što je kući doveo drugu ženu

26-godišnja manekenka Lilia Sudakova priznala je kako je nasmrt izbola dvije godine starijeg supruga Sergeja Popova zbog ljubomore.

Ruska manekenka Lilia Sudakova završila je u istražnom zatvoru te je optužena za ubojstvo, a mogla bi dobiti i do 15 godina zatvora.

26-godišnja manekenka koja je krasila i naslovnicu ruskog Voguea priznala je kako je nasmrt izbola dvije godine starijeg supruga Sergeja Popova zbog ljubomore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako pišu strani mediji, manekenka je rekla istražiteljima da je pobjesnjela od ljubomore kad je suprug njoj pred očima flertovao s drugom ženom koju je upoznao u baru i doveo kući. 

Njezina majka Irina tvrdi kako je to bila samoobrana, jer je njezina kćer već neko vrijeme bila žrtva obiteljskog nasilja, što su potvrdili i neki njezini bliski prijatelji. Tvrdi i kako je pokojni njezinu kćer pokušao natjerati da njemu i zasad nepoznatoj ženi skuha obrok, a nakon toga ju je vukao za kosu i udario.

"U tom trenutku je zamahnula prema njemu i slučajno ga ubola nožem. Moju kći je to jako potreslo. Isprva je mislila da ga je samo porezala. Lilia je tu žrtva. Bila je to samoobrana", ispričala je Irina koja za zeta nije imala riječi hvale.

Tako ga je nazvala arogantnim snobom i alkoholičarem, a kako će se ova priča razviti, tek nam ostaje vidjeti.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!