Ostani doma
Bizarre
Ponižena i razočarana: Supruga 'holivudskog kanibala' prekinula šutnju o njegovim zastrašujućim sklonostima
Instagram

SUOSJEĆA SA ŽRTVAMA

Ponižena i razočarana: Supruga 'holivudskog kanibala' prekinula šutnju o njegovim zastrašujućim sklonostima

Elizabeth Chambers suosjeća sa žrtvama svog bivšeg supruga Armieja Hammera.

Holivudski glumac Armie Hammer u siječnju je šokirao javnost kada ga je nekoliko bivših partnerica optužilo za zlostavljanje i kanibalizam.

Podsjetimo, u javnost su tada procurile poruke i svjedočanstva u kojima je jasno kako glumac ima kanibalske sklonosti, a da stvar bude gora, poruke je slao dok je bio u braku s prelijepom suprugom Elizabeth Chambers s kojom ima dvoje djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Procurile kanibalističko-seksualne poruke slavnog glumca koje je slao dok mu je supruga još bila kod kuće

Par je u braku bio deset godina, a Elizabeth se sada oglasila na Instagramu bajkovitom fotografijom s Kajmanskih otoka na koje je otišla s djecom i na koje je nakon skandala otišao i posrnuli glumac.

"Tjednima pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Unatoč slomljenom srcu, slušam i nastavit ću slušati i educirati se o tim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć", poručila je Elizabeth te istaknula kako se neće više oglašavati u vezi svega.

"Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj djeci, na mom radu i na liječenju tijekom ovog nevjerojatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unaprijed zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj djeci i meni dok pronalazimo načine da idemo naprijed", zaključila je. 

"Razmišljam o tome da ti držim srce te kontroliram kako će ono kucati", "Ja sam stopostotni kanibal", "Želim te pojesti", "Trebam popiti tvoju krv", "Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", "Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti?" samo su neke od poruka koje je glumac slao raznim ženama, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu.

Njegova supruga prošle je godine pokrenula brakorazvodnu parnicu, a osim nje, glumcu su leđa počele okretati i brojni kolege. Naime, Armie ostaje bez uloga te je poprilično ljut zbog toga. "Ne želim odgovarati na ta sranja, ali u kontekstu zlobnog i lažnog internetskog napada na mene ne mogu ostaviti svoju djecu i otići na četiri mjeseca u Dominikansku Republiku na snimanje filma", izjavio je Hammer prilikom objave da napušta film Shotgun Wedding.

Elizabeth su već prije kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Armie šalje ovakve poruke, ali im nije vjerovala. Ipak, kad je vidjela sadržaj tih poruka, izjavila je da je njezin bivši čudovište i da nikada nije niti slutila da je tako nastran. Njihovom braku navodno je presudila njegova afera s glumicom Lily James, partnericom iz filma "Rebecca" koja ima dugu povijest petljanja s oženjenim kolegama.

Glumac je u jednom ranijem intervjuu otkrio kako voli grubi seks, no kako se sve promijenilo u braku. "Nije da mi fali, ali dođeš do točke gdje ne želiš povući suprugu za kosu, jer ju previše voliš i cijeniš", rekao je tada.

Hm...

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!