Ostani doma
Bizarre
Djevojka Elona Muska pokazala bizarnu tetovažu na leđima: 'Ovo su prekrasni ožiljci izvanzemaljaca'
Instagram

hm, zanimljivo

Djevojka Elona Muska pokazala bizarnu tetovažu na leđima: 'Ovo su prekrasni ožiljci izvanzemaljaca'

Osim što Grimes svojim fizičkim izgledom itekako odudara od svega što danas možemo vidjeti na društvenim mrežama, sada se na Instagramu pohvalila i novom tetovažom.

Elon Musk i njegova partnerica Grimes u 2020. dobili su svoje prvo zajedničko dijete, sina kojeg su nazvali X AE A-XII.

 

Iako je poznato da je riječ o djetetu muškog spola, Musk i Grimes odlučili su ga odgajati rodno neutralno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grimes, pravog ime Claire Elise Boucher, ranije je ove godine otkrila da podupire Elona u osnivanju ljudske kolonije na Marsu. "Spremna sam umrijeti na Marsu, s crvenim česticama pod mojim nogama", poručila je Kanađanka tada. "Želim se preseliti na planet nakon što napunim 50 godina, kako bih pomogla tamo podići ljudsku koloniju. To će biti rad do smrti najvjerojatnije", izjavila je.

 

Inače, Elon Musk planira poslati milijun ljudi na Mars do 2050. godine i tamo sagraditi grad. Međutim, do sada mu plan nije pošao za rukom jer mu se svaka raketa srušila.

A osim što Grimes svojim fizičkim izgledom itekako odudara od svega što danas možemo vidjeti na društvenim mrežama, sada se na Instagramu pohvalila i novom tetovažom. 

Tetovirala je cijela leđa, a riječ je o "izvanzemaljskim ožiljcima". "Cijela leđa u bijeloj tinti. Nemam dobru fotografiju jer previše boli i treba mi sna i bit će crveno još par tjedana, ali na kraju će biti prekrasni izvanzemaljski ožiljci", napisala je. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!